1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2018 20:38

Κάλιο αργά παρά ποτέ: Η απάντηση των Αμαζόνων στο volleynews.gr

Στις 22/10 το volleynews.gr με άρθρο «Η φάση που κόστισε έναν βαθμό στην Αγία Παρασκευή (video)» αναφέρθηκε στο παιχνίδι των Αμαζόνων με την Αγία Παρασκευή για το πρωτάθλημα Α2 γυναικών και για την επίμαχη φάση του 25-24 του τετάρτου σετ.

 

Με επιστολή της η ομάδα της Νέας Ερυθραίας απάντησε άμεσα πάνω στο θέμα και απέστειλε στο volleynews.gr και με email έστειλε και βίντεο για να υποστηρίξει την άποψη της.

Εκ παραδρομής όμως το email των Αμαζόνων δεν διαβάστηκε από την συντακτική ομάδα του volleynews.gr και η άποψη των Αμαζόνων δεν δημοσιοποιήθηκε στο χρόνο της.

Οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για το ακούσιο λάθος μας και φυσικά έστω και με καθυστέρηση θεωρούμε υποχρεώση μας να δημοσιεύσουμε τη θέση των Αμαζόνων

Το volleynews.gr ποτέ και για κανέναν λόγο δεν έχει απορρίψει και δεν έχει αποκρύψει τις απόψεις των σωματείων, των αθλητών και των παραγόντων ακόμα και όταν αυτές είναι έντονα επικρτικές στην προσπάθεια μας και στις απόψεις μας.

 

Η επιστολή των Αμαζόνων:

 

«Σε συνέχεια της από 22/10/2018 δημοσίευσης του έγκυρου www.volleynews.gr, με τίτλο «Η φάση που κόστισε έναν βαθμό στην Αγία Παρασκευή (video)», θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω:

- Η διαπίστωση του συντάκτη ότι «η διαγώνια των Αμαζόνων καρφώνει καθαρά άουτ», βασίζεται σε καθαρά υποκειμενική κρίση, καθώς στο αναρτηθέν βίντεο του αγώνα, το σώμα της αθλήτριας της ΕΑΑΠ καλύπτει εξ’ ολοκλήρου την επαφή της μπάλας με το έδαφος.

- Το δε στιγμιότυπο, που δήθεν τεκμηριώνει την εκφρασθείσα άποψη, έχει ληφθεί μετά την αναπήδηση της μπάλας στο έδαφος, οπότε και η μπάλα προβάλλεται με τον εκτός αγωνιστικού χώρου φόντο. Επιθυμώντας να διατηρήσουμε το κύρος της νίκης μας στο επίπεδο που της αρμόζει, τιμώντας την προσπάθεια των αθλητριών της ομάδας μας, ανατρέξαμε σε βίντεο του αγώνα από άλλη λήψη, στο οποίο φαίνεται ότι η μπάλα έρχεται σε επαφή με το έδαφος εντός αγωνιστικού χώρου.

Ως εκ τούτου κρίνουμε ότι ο Α΄ διαιτητής - αν και μας αδικεί - ορθά αποφασίζει “επανάληψη”, ορμώμενος από την πιθανή κακή ορατότητα, την κρισιμότητα του πόντου και μη επηρεαζόμενος από τον αντίπαλο προπονητή, όπως είχε γίνει σε τρεις (3) περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, στις οποίες υπήρχε εμφανώς λάθος σε βάρος της ομάδας μας.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε για δημοσίευση της παρούσης, καθώς επίσης και του βίντεο που σας αποστέλλουμε, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να προστατευθεί η δημοσιογραφική δεοντολογία».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ