1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2018 01:17

Κράτησαν το αήττητο οι Αμαζόνες, 3-1 την Ένωση Βύρωνα που "έχασε" και την Παπουτσάκη

Μόνες και αήττητες στην κορυφή του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών έμειναν οι Αμαζόνες, οι οποίες επικράτησαν με 3-1 της Ένωσης Βύρωνα στο ντέρμπι κορυφής της πέμπτης αγωνιστικής και ξέφυγαν με +4 από την χθεσινή αντίπαλο τους (15-11β)

Το παιχνίδι σκίασε ο τραυματισμός της έμπειρης αρχηγού της Ένωσης, Ελπίδας Παπουτσάκη, η οποία υπέστη διάστρεμμα στις αρχές του δεύτερου σετ και μεταφέρθηκε υποβασταζόμενη στον πάγκο της ομάδας της, κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό των βορείων προαστίων.

Αγωνιστικά, δύο διαφορετικές όψεις είχε η μονομαχία της Ερυθραίας. Στα δύο πρωτα σετ οι Αμαζόνες πίεσαν πολύ στο σερβίς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στην υποδοχή των φιλοξενούμενων και να επικρατήσουν περίπατο με 25-9 (!)

Στο τρίτο είχαμε αλλαγή σκηνικού, η κίνηση του προπονητή της Ένωσης, Δήμος Κυριαζής να περάσει την κεντρική, Ναταλία Κωτσιάκη στην θέση της διαγώνιας που ειχε η Παπουτσάκη μέχρι τον τραυματισμό της, έδωσε δύναμη και ώθηση στις φιλοξενούμενες.

Οι τελευταίες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και σε συνδυασμό με την χαλαρότητα τα πολλά λάθη των γηπεδούχων, πήραν το σετ με 23-25 και μείωσαν σε 2-1.Στο τέταρτο σετ οι παίκτριες του Ατσιδαύτη, μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά και με τις εμπνεύσεις τις Χρυσομάλλη αλλα και την αποτελεσματικότητα των Βαρουδάκη, Πολίτη, ξέφυγαν με 16-9.

Η Ένωση αντέδρασε και με τις εξαιρετικές Κωτσιάκη, Βασιλακοπούλου, Σολωμού, πλησίασε στο 19-16 και 22-19.Οι γηπεδούχες όμως πιο ψύχραιμες και με καθαρό μυαλό, κατάφεραν στο φινάλε με την Τσακουμή να «κλειδώσουν» το σετ με 25-20 και το ματς με 3-1, αποτέλεσμα που τους επέτρεψε να μείνουν στην κορυφή..

Από τις νικήτριες ξεχώρισαν Βαρουδάκη, Πολίτη, Χρυσομάλη, Τσακουμή, από τις φιλοξενούμενες που πλέον είναι τέταρτες στην βαθμολογία, φάνηκαν στα δύο τελευταία σετ, πάλεψαν πολύ Κωτσιάκη, Βασιλακοπούλου, Σολωμού

Τα σετ 3-1: 25-9, 25-9, 23-25, 25-20

Αμαζόνες (Ατσιδαύτης) Πολίτη, Καραμπάγια, Βαρουδάκη, Χρυσομάλη, Αδαμ, Τσακουμή, Γκιαούρη (λ), Κωστοπούλου, Παπαδέδε, Μάγγελ

Ενωση Βύρωνα (Κυριαζής) Βασιλακοπούλου, Μερκούρη, Παπουτσάκη, Σολωμού, Κωτσιάκη, Αναγνωστοπούλου, Κοντραφούρη (λ) Τομαρά, Πασσά, Λιακοπούλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ