1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2018 11:03

Χάνει για δύο μήνες την Ελένη Τόλλιου ο ΑΣ Γιάννενα

Για δύο μήνες εκτός γηπέδων θα μείνει η Ελένη Τόλλιου που αγωνίζεται στον ΑΣ Γιάννενα στην Α2 γυναικών (Β΄ομιλος).
Η 20 χρονη ακραία-διαγώνια και φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ασκληπιό, πρόκειται να υποβληθεί την Πέμπτη σε εγχείρηση για πρόβλημα υγείας που προέκυψε ξαφνικά.

Η διοίκηση της Ηπειρώτικής ομάδας μάλιστα εξέδωσε σχετική ανακοινωση με την οποία αναφέρει ότι θα ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια Τόλλιου με τα έσοδα απο τα εισιτήρια με Λαγκαδά και Βότση:

«Ο Σύλλογός μας είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι χάνει από το δυναμικό του για διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών το φετινό μεταγραφικό απόκτημα από τον ΑΣ Ασκληπιο Τρικαλων Ελένη Τόλλιου η οποία θα πρέπει να προβεί σε επέμβαση λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που διαπίστωσε.

Ευχόμαστε στην αθλήτριά μας ταχεία ανάρρωση και αναμένουμε σύντομα να είναι κοντά μας στην οικογένεια του ΑΣ Γιάννενα.Τέλος ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι ο σύλλογός μας αποφάσισε να διαθέσει, προς οικονομική στήριξη της αθλήτριάς μας, τα έσοδα των εισιτηρίων των εντός έδρας παιχνιδιών της 8ης και 11ης αγωνιστικής με ΑΣΚ Λαγκαδά και ΑΠΣ Ναύαρχο Βοτση αντίστοιχα.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ