1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2018 09:34

Ανώτερες οι Αμαζόνες επικράτησαν εύκολα του Νηρέα Χίου

Με όπλο το σερβίς με το οποίο «βομβάρδισαν» την υποδοχή του Νηρέα, οι Αμαζόνες επικράτησαν εύκολα με 3-0 της αδύναμης νεοφώτιστης ομάδας από την Χίο για την τρίτη αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α2 γυναικών, διατήρησαν το αήττητο τους και επέστρεψαν στην κορυφή όπου εχουν συγκάτοικο την επίσης αήττητη, Ένωση Βύρωνα.

Οι νικήτριες εκτός απο τους πολλούς άσσους που πήραν με κορυφαία την πασαδόρο, Αθηνά Χρυσομάλλη, ειχαν καλή επιθετική λειτουργία, αποτελεσματικό μπλοκ ενω ο προπονητής του συλλόγου, Στέλιος Ατσιδαύτης, βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεση του.

Τα σετ: 25-14, 25-14, 25-9

Αμαζόνες (Ατσιδαύτης): Πολίτη, Χρυσομάλη, Τσακούμη, Καραμπάγια, Αγραβάνη, Παπαδέδε, Γκιαούρη (λ), Σούλη, Μάγγελ, Κωστοπούλου, Ιωσηφίδη(λ), Μερσιάδου, Βαρουδάκη.

Νηρέας Χίου: (Κυλαδίτης) Μαραθοκαμπίτου, Τσότα, Σουλατάνη, Χανδρή, Μοσχούρη, Ντιμπουρλιάγκα, Μυλωνά (λ), Λιόλιου, Μπινιάκου, Βασιλάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ