Εκτυπώστε τη σελίδα
31-10-2018 10:50

Δεναξάς: «Ο Απολλώνιος θα είναι πονοκέφαλος για πολλές ομάδες της κατηγορίας»

Μπορεί να ηττήθηκε ο Απολλώνιος με 3-1 από τις Αμαζόνες για τον Ά όμιλο της Α2 γυναικών αλλά η νεοφώτιστη ομάδα του Κερατσινίου, αλλά η ομάδα του Κερατσινίου κοίταξε στα μάτια το φαβορί ανόδου και έφτασε πολύ κοντά στον να πάρει βαθμό από τον σύλλογο της Ερυθραίας.

Ο πολύπειρος «αρχιτέκτονας» του Απολλώνιου, Γιώργος Δεναξάς, σχολίασε για την εμφάνιση της ομάδας του: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου που έβγαλαν πολύ ενέργεια και πάλεψαν σκληρά κόντρα σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, όπως ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Θεωρώ ότι «κλειδί» του ματς ήταν το τρίτο σετ, όπου βρεθήκαμε μπροστά με 17-10 αλλα οι αντίπαλοι μας κατάφεραν και έκαναν την ανατροπή. Η νίκη των Αμαζόνων ήταν δίκαιη.Παρά την ήττα, είμαι αισιόδοξος για την φετινή πορεία της ομαδας μου. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ στις προπονήσεις και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα ανεβαίνει η απόδοση μας.

Πιστεύω ότι ο Απολλώνιος με το πάθος που τον διακρίνει, θα αποτελέσει πονοκέφαλο για πολλές ομάδες και ειδικά για αυτές που έχουν υψηλές βλέψεις στην κατηγορία. Πλέον η προσοχή μας πέφτει στο Σαββατιάτικο αγώνα με τον Απολλώνα στην Καλαμάτα.»

Σχετικά άρθρα