1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2018 14:10

Με σούπερ Σολωμού η Ενωση Βύρωνα 3-0 τον Μεσσηνιακό

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Ενωση Βύρωνα στον Α΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 γυναικών εξασφαλίζοντας νίκη χωρίς απώλειες και μάλιστα απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.

Η ομάδα του Δήμου Κυριαζή που μαζί με τις Αμαζόνες φέρονται ως τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Volley League επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις και μάλιστα δείχνοντας πως έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είχε σε πολύ καλή μέρα την Σολωμού και νίκησε με 3-0 σε τον Μεσσηνιακό και μπήκε δυναμικά στην κατηγορία. Μεγάλη μάχη έγινε στο 3ο σετ όπου η ομάδα της Καλαμάτας η οποία επίσης έχει μεγάλες δυνατόητες και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο προηγήθηκε με 9-3 αλλά η Ενωση Βύρωνα ροκάνισε τη διαφορά και τελικά πήρε τη νίκη χωρίς απώλειες σετ και χωρίς να μπει σε τυχόν περιπέτειες.

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και απρόβλεπτη. Είχαμε το άγχος να δείξουμε καλή εικόνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Μπήκαμε δυνατά και διαβασμένοι και φάνηκε στα δύο πρώτα σετ. Μου άρεσε που δεν παρατήσαμε το 3ο σετ και το γυρίσαμε αλλά εκεί φάνηκε πως θέλουμε διάρκεια και βελτίωση στους αυτοματισμούς μας για να μην κάνουμε κοιλιές που μπορεί να μας στοιχίσουν στη συνέχεια. Δεν θα κερδίσουν πολλές ομάδες τον Μεσσηνιακό με 3-0 σετ και για όλους αυτούς τους λόγους η νίκη μας έχει μεγάλη αξία», δήλωσε στο volleynews.gr ο προπονητής της Ενωσης Βύρωνα Δήμος Κυριαζής.

Διαιτητές:Μάλφας, Παπαχατζής.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-22, 27-25)

ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (Δήμος Κυριαζής): Σολωμού, Bασιλακοπούλου, Μερκούρη, Παπουτσάκη, Κοτσιάκη, Τομαρά / Κοντραφούρη (λ), Πασσά, Αναγνωστοπούλου.

Γ.Σ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γεωργία Σουρή): Θώδη Ε., Χάσκου, Θωδη Μ., Ραμούνδου, Κωνσταντίνου, Κωνσταντοπούλου / Καράμπελα (λ), Μπούκουρα (λ), Ζερδεβά, Καφίρη, Μπαξεβανάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ