Εκτυπώστε τη σελίδα
19-10-2018 16:28

Πρεμιέρα σε δύο δόσεις για τον Νότιο όμιλο της Α2 Γυναικών

Πρεμιέρα και στον Ά ομιλο της Α2 γυναικών με δύο παιχνίδια το Σάββατο σε Καλάματα και Βύρωνα ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τέσσερα ακόμη ματς.

Αρχικά στις 18.00 στο Βύρωνα, η Ένωση ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί για άνοδο στην Πρι Λιγκ , η οποία εένδυσε αρκετά χρήματα και απέκτησε πολλές και σπουδαίες μεταγραφές, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί καθώς υποδέχεται τον δυνατό και αξιόμαχο Μεσσηνιακό.

Οι φιλοξενούμενες από την πλευρά τους διατήρησαν τον βασικό κορμό τους αλλά ανανέωσαν παράλληλα και το φετινό τους ρόστερ με πολλές προσθήκες ταλαντούχων παικτριών και στόχος είναι να διεκδικήσουν όπως και πέρυσι την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Επίσης την ίδια ώρα στην Καλαμάτα, ο νεοφώτιστος και ενθουσιώδης Απολλωνας υποδέχεται την έμπειρη ομάδα της Πετρούπολης που θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο για να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα.

  Την Κυριακή παίρνει την σκυτάλη και το δεύτερο εξίσου μεγάλο φαβορί για την άνοδο, οι Αμαζόνες οι οποίες με νέο προπονητή τον Στέλιο Ατσιδαύτη αντι του Σπυρου Νικολάκη και αρκετά καλές μεταγραφές έμπειρων αλλα και ταλαντούχων αθλητριών, στοχεύουν την άνοδο που έχασαν πέρυσι από την Άρτεμις Κορυδαλλού.

Στο άνοιγμα της αυλαίας, υποδέχονται σε μονομαχία των βορείων προαστίων την επίσης ανανεωμένη Αγ. Παρασκευή  Με προβάδισμα παραμονής μπορει να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση στον Ποσειδώνα Λουτρακίου με τον νεοφώτιστο Αστερα Αγ. Δημητρίου , του Απολλωνα Πάτρας με τον νεοφώτιστο Απολλώνιο και της Αθλεσης Ηρακλείου με τον αδύναμο Νηρέα Χίου.  

Σάββατο 20 Οκτωβρίου

Παραλίας 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - ΓΣ Πετρούπολης, Διαιτητές: Τσουμελέας, Χανδρινός.

Βύρωνα 18.00: Ένωση Βύρωνα - ΓΣ Μεσσηνιακός, Διαιτητές: Μάλφας, Παπαχατζής.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Λίντο 12.00: ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου - Νηρέας Χίου, Διαιτητές: Καραπουλάκης, Αμαριανιτάκης.

Γ. Γαλανόπουλος 17.00: Ποσειδώνας Λουτρακίου - Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Διαιτητές: Κτενάς, Κούγιας.

Απόλλωνα 17.00: Απόλλων Πατρών - ΟΦΑ Απολλώνιος, Διαιτητές: Λιναρδάτος, Γκόλφης.

Στ. Καλαϊτζής 18.00: ΑΟΝ Αμαζόνες - ΑΕ Αγίας Παρασκευής, Διαιτητές: Κατσούλης Β., Κουργιανίδης (SportsonAir μαγνητοσκόπηση)

 

 

Σχετικά άρθρα