Εκτυπώστε τη σελίδα
17-10-2018 09:14

Απονομή κυπέλλου στον Απόλλωνα Καλαμάτας

Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει η Σάββατιάτικη πρεμιέρα στην Α2 γυναικών για τον νεοφώτιστο Απολλωνα Καλαμάτας ο οποίος θα υποδεχτεί την Πετρούπολη (18.00) για τον Νότιο όμιλο.
Συγκεκριμένα μισή ώρα πριν την έναρξη τους ματς, θα γίνει η απονομή του περσινού κυπέλλου στην Β΄εθνική και των μεταλλίων στις αθλήτριες της ομάδας και στο τεχνικό επιτελείο από την ΕΣΠΕΠ.

   Μάλιστα η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί τους φιλάθλους της Καλαμάτας να βρεθούν το Σάββατο από τις 17:30 στο κλειστό της Παραλίας ώστε να χειροκροτήσουν τα κορίτσια του Μυτσκίδη για την περυσινή κατάκτηση του τίτλου αλλα και να τα στηρίξουν στη μονομαχία με την Πετρούπολη

Σχετικά άρθρα

  • ΓΣ Πετρούπολης: Δυνατό κέντρο με Σοφία Μπούσια
     Την ενίσχυση της στο κέντρο  με την έμπειρη Σοφία Μπούσια, ανακοίνωσε ο ΓΣ Πετρούπολης που αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών. Για την 29 χρονη Λαρισινή κεντρική (1μ81) που προέρχεται απο εκπληκτική χρονιά με την νταμπλούχο Ένωση Ιλίου στην Β' εθνική ΕΣΠΕΔΑ,και αργότερα ανέβηκε στην Α2, έχει περάσει δύο φορές απο ΑΕΚ,  Μακεδονες Αξιού, Σταυρούπολή, ΜΕΝΤ, Ελασσόνα, ΕΑΛ, αναφέρει στην ανακοίνωση για την έμπειρη μπλοκέρ.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
  • Υπέρβαση Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με Νεφιζέ Μπαϊράμογλου
    Στην απέλπιδα προσπάθεια να γλυτώσει τον υποβιβασμό από τον β΄ομιλο της Α2 γυναικών, ο ουραγός (0 βαθμοί, 6-33 σετ) Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε την απόκτηση της Τουρκάλας, Νεφιζέ Μπαϊράμογλου.
  • Α2 γυναικών: Άλμα δεύτερης θέσης για τους Αμπελόκηπους στον Α' όμιλο
    Στο τελευταίο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 γυναικών, η ΑΕ Αμπελοκήπων επιβλήθηκε του Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο με 0-3 και πέρασαν στην δεύτερη θέση με 25 βαθμούς, αφήνοντας στην τρίτη την ΓΕΗ με 23.
  • A2 γυναικών: «Σάμπα» στα Πεύκα με πασαδόρο την Βραζιλιάνα Πεσόα
    Η Βιβιάνε Πεσόα Ντε Φαρίας είναι η αντικαταστάτρια της Βιβής Βλάχου στους Πρωταθλητές Πεύκων στην Α2 γυναικών. Η Βραζιλιάνα πασαδόρος που έχει το προσωνύμιο «Βίβη» είναι γνωστή από την διετή θητεία της στον Άρη, όπου αποτέλεσε σπουδαίο δίδυμο με την επίσης συμπαίκτρια της, Τζου Καετάνο.