1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2012 13:00

«Τυφώνας» ο Πανναξιακός «βούλιαξε» το Νηρέα

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ξεπέρασε και το εμπόδιο του Νηρέα Χίου με 3-0 σετ και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του Α΄ομίλου Α2 γυναικών με 9 βαθμούς διατηρώντας την διαφορά που είχε αποκτήσει στις δυο πρώτες αγωνιστικές από τις ομάδες που την καταδιώκουν στην κούρσα για τον τίτλο. Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής. Ο Πανναξιακός  ήταν μια κλάση ανώτερος από τον αντίπαλό του  και επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμη φορά, η διαφορά δυναμικότητας που έχει φέτος το συγκρότημα της Νάξου από τις

περισσότερες  ομάδες του ομίλου. Ωστόσο το ματς πρόσφερε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον προπονητή Γιώργο Δερμάτη να τεστάρει τις «ρεζέρβες» και να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα κάτι που δεν θα έκανε φυσικά σε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι.

 

 

Οι Φάρκωνα, Λαΐου και Σκούνα πήραν χρόνο συμμετοχής. Ειδικά οι δύο πρώτες έμειναν αρκετή ώρα στο παρκέ, ενώ η δεύτερη πασαδορος, η Δώρα Γκολφινοπούλου, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 3ο σετ.

Διαιτητές: Βουδούρης – Μπαρμπούνης

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-8, 25-19)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Δερμάτης - Τουρσούγκας): Μουτζουρίδου, Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Σιώρη, Λαγουδάκη, Χατζηνικολάου , Κακουράτου (λ), Φάρκωνα, Σέργη, Γκολφινοπούλου, Σκουνά, Λάιου

ΝΗΡΕΑΣ (Κυλαδίτης): Σουλτάνη, Καραλή, Μαστοράκη, Ξάνθου, Σιδεράτου, Μόσχουρη / Μάτα (λ), Παγώνη, Μυλωνά, Μπουλά.

 

Πηγή φωτό: Πανναξιακός

1 σχόλιο

  • Comment Link ανεξαρτητος συνδεσμος Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 23:15 posted by ανεξαρτητος συνδεσμος

    Κοντζαμαν ΒουΝτου κατεβασατε στη ναξο γιατο μεγαλου ντερμπι???
    Μια χαρα τουσ πεφτει κ για τα τοπικα τους ο μεγιστος!!!!
    Μπαμπααααααα βοηθια......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ