1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2018 08:36

Μία νίκη και μία ήττα για τον Μεσσηνιακό στα φιλικά

Μια ήττα και μια νίκη ήταν ο απολογισμός του Μεσσηνιακού στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Καλαματιανή ομάδα το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα οι «πράσινες» που είχαν βασικές απουσίες, έχασαν στην Αθήνα από τα Βριλήσσια με 3-1 και νίκησαν με το ίδιο σκορ τον Ποσειδώνα στο Λουτράκι.

Η προπονήτρια της ομάδας Γωγώ Σουρή, χρησιμοποίησε και στα δύο παιχνίδια τις Χάσκου Μ., Μπαξιβανάκη Σ.,Μπένου Β., Μαλαπάνη, Κ., Πετροπούλου Β., Θώδη Μ, Θώδη Ε., Κουτσουροπούλου Μ., Καφίρη Μ.,Καράμπελα Χ.,Κωνσταντίνου Γ., Μπούκουρα Θ. και Παπασπυροπούλου Κ. Αρκετά ανανεωμένος θα εμφανιστεί φέτος ο Μεσσηνιακός στην Α2 γυναικών.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος απέκτησε τις αδελφές Μαρίας και Ελένης Θώδη από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου που αγωνίζονται ακραίες, την λίμπερο Δώρας Μπούκουρα από την Κόρινθο, την Κλέα Μάτα επίσης ακραία, η οποία πέρυσι έπαιξε στον Ακρίτα Καλαμάτας, την έμπειρη πασαδόρο,Γλυκερία Κωνσταντίνου και τις Παπασπυροπούλου και Καφίρη.

Επίσης ανανέωσαν , οι Μαρία Χάσκου, Νατασα Ραμουνδου, Ιουλία Ζερδεβά, Μαρία Κωνσταντοπουλου, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Κατερίνα Φωτεινάκη, Μαρία Ναλμπάντη, Μιράντα Κουτσουροπούλου. Αποχώρησαν οι Πασσιά, Σκλήρη, Ζερίτη, Χειλαδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ