1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2018 10:00

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Απολλώνιου

Παρουσία όλων των αθλητριών συνεχίζεται σε φούλ ρυθμούς, η προετοιμασίας του Απολλώνιου ενόψει της συμμετοχής του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Οι προπονήσεις στο κλειστό του Κερατσινίου είναι πολύ εντατικές από τον λάτρη της πειθαρχίας και πολύπειρο τεχνικό Γιώργο Δεναξά, ο οποίος δίνει βάρος την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωσης των παικτριών του αλλά και στην τακτική.

Το πρόγραμμα από τις επόμενες μέρες, περιλαμβάνει και αρκετά φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους όπως ο Ηρακλής Κηφισιάς, ο Παπάγος, Αργυρούπολη, Άρτεμις, Τυφώνας, Πανιώνιος, Απόλλων Καλαμάτας, Βριλήσσια.

Όσον αφορά το φετινό ρόστερ, ο Απολλώνιος κράτησε τον βασικό του κορμό και αποκτήθηκαν συνολικά εννιά παίκτριες που μπορούν να βοηθήσουν στην γυναικεία ομάδα αλλα και στις ομάδες υποδομών. Συγκεκριμένα μετακόμισν στο Κερατσίνι οι: Λακασά, Θεοδωρίδου, Παπαγεωργίου, Ηλιοπούλου, Τζώρτζη, Ταμπάκη, Βελλίνη, Παρασκευαϊδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ