1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2018 09:15

Τουρνουά Κορασίδων από την Ελπίδα Αμπελοκήπων

Όπως κάθε χρόνο η Ελπίδα Αμπελοκήπων διοργανώνει και φέτος τουρνουά προετοιμασίας για την ομάδα των Κορασίδων με δυνατούς αντιπάλους, προκειμένου οι νεαρές αθλήτριες να παρουσιαστούν πιο έτοιμες στις φετινές τους υποχρεώσεις.

Στο τουρνουά, το οποίο θα ανοίξει την αυλαία των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα πάρουν μέρος οι γυναικείες ομάδα του Ατρομήτου Τριαδίου και της ΑΕΝ Αγ. Τριάδος, καθώς και η ομάδα κορασίδων του ΕΟ Σταυρούπολης.

Το πρόγραμμα:

   Παρασκευή   14/9

18.30 Ελπίς - Ατρόμητος Τριαδίου

20.30 ΑΕΝ Αγ. Τριάδος - ΕΟΣ

 Σαββάτο15/9

13.30 Μικρός Τελικός

15.30 Τελικός

Σχετικά άρθρα

  • Στον Βότση η Γεωργία Ωραιοπούλου
    Την ταλαντούχα, Γεωργία Ωραιοπούλου, λίμπερο από τον ΕΟΣ, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην Πρι Λιγκ, Ναύαρχος Βότσης ο οποιίος εχει πάρει προς το παρών την πασαδόρο Ζωϊδου, την λιμπερο Ιωαννίδου και την κεντρική Λάππα.
  • ΕΠΕΣΘ Β΄εθνική γυναικών: Στον τελικό πλέι οφ ο Μυγδονιακός, «μπρέικ» ο ΑΣ Ωραιοκάστρου στην Τούμπα
    Ο Μυγδονιακός πέρασε για Τρίτη σερί σεζόν στον τελικό των πλέι οφ της Β΄εθνικής γυναικών καθώς επικράτησε στον ημιτελικό του Ατρόμητου Τριαδίου με 3-1 (25-17, 19-25, 25-15, 25-22) και σε συνδυασμό με τις δύο νίκες της κανονικής περιόδου, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.
  • ΕΠΕΣΘ: Βγήκαν τα πλέι οφ της Β΄εθνικής γυναικών
    Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Β΄εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ, με τα παιχνίδια της 22η αγωνιστικής, να αναδεικνύουν τον Μυγδονιακό πρώτο (τριτη σερί συμμετοχή στα πλέι οφ), δεύτερη την ΜΕΝΤ, τρίτο το ΑΣ Ωραιόκαστρο και τέταρτο τον Ατρόμητο Τριαδίου.
  • Στον ΕΟΣ η Πόπη Καραγιάννη
    Μετά τις Πανταζή, Καμφορίδου, Πετρουλάκη, Δαμιανίδου, η διοίκηση του ΕΟΣ ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής λίμπερο, Πόπης Καραγιάννη, η οποία θα τον ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.
  • Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον ΕΟΣ!
    Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον ΕΟΣ, ο οποίος στο πλαίσιο της μεταγραφικής του ενίσχυσης, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, ανακοίνωσε την απόκτηση των Άσπα Πανταζή, Χρύσα Καμφορίδου και Γιώτα Δαμιανίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ