1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2018 16:56

Κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2018-19 και συνεδρίαση της VLA

Η κλήρωση του προγράμματος του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral Hotel ώρα 19.30. Έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο ΓΓΑ Τζούλιο Συναδινός, εκπρόσωποι των ομάδων της Volley League, αθλητές, διαιτητές και θα τιμηθούν οι κορυφαίοι της σεζόν 2017-18 έτσι όπως αναδείχτηκαν από την ψηφοφορία των προπονητών όλων των ομάδων.

Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις για τις καινοτομίες που θα έχει το νέο πρωτάθλημα με την καθιέρωση νέων τεχνολογιών με βάση τα διεθνή πρότυπα που θα ενισχύσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Παράλληλα το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου 2018 η ΕΣΑΠ θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της VLA (Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιγκών).

Στην Αθήνα θα παραβρεθούν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των ιδρυτικών Λιγκών της VLA (Πολωνία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία) οι οποίοι θα τιμήσουν και με την παρουσία τους την κλήρωσης της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19.

Σχετικά άρθρα

  • Α2 γυναικών: Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης στη θέση του Αστέρα Γρεβενών
    Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης θα είναι η ομάδα που θα αντικαταστήσει τον Αστέρα Γρεβενών στην αυριανή κλήρωση του Β΄ ομίλου της Α2 γυναικών, αφου δύο μήνες μετά την άνοδο του στην κατηγορία από όμιλο μπαραζ που διοργάνωσε στην έδρα του, ο σύλλογος των Γρεβενών εξέδωσε δραματική ανακοίνωση που έκανε λόγο για αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει.
  • Χωρίς ντέρμπι η 2η αγωνιστική του κυπέλλου Ανδρών
    Ροδίων Άθλησις - ΣΦΑΜ Φοίβος, ΑΕ Αρμενίων - ΑΟ Αιγιαλέων, ΣΦΚ Πιερικός - Πήγασος Πολίχνης και ΧΑΝΘ - ΑΣ Μακεδονικός είναι τα 4 ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής της Α' φάσης του Κυπέλλου ανδρών απο τα οποία απουσιάζει το ντερμπι και που ανέδειξε η κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.
  • Πορφύρας: Ξεκίνησε λαχειοφόρο αγορά
    Λαχειοφόρο αγορά με βασικά έπαθλα έναν φορητό υπολογιστή και ένα τάμπλετ, ωστε να καλύψει τα έξοδα της Ακαδημίας του, ξεκίνησε η διοίκηση του Πορφύρα η οποία αναφέρει με ανακοίνωση της:
  • Κύπελλο Ανδρών: Την Πέμπτη η κλήρωση της 3ης αγωνιστικής
    Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Α' φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.


  • Κύπελλο Γυναικών: Την Δευτέρα 11/12 η κλήρωση της 2ης αγωνιστικής
    Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 2ης αγωνιστικής της B' φάσης του Κυπέλλου Γυναικών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ