Εκτυπώστε τη σελίδα
04-09-2018 13:16

Στις Ακαδημίες των Αμαζόνων η Κουτουξίδου

Την συνεργασία του με την πρώην πολύπειρη διεθνή πασαδόρο και με σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, Νικολέτα Κουτουξιδου, ως υπεύθυνη Ακαδημιών, ανακοίνωσε η διοίκηση των Αμαζόνων που είναι παράλληλα ένα από τα μεγάλα φαβορί ανόδου, από την Α2 γυναικών στην Πρι λιγκ.

Η 38 χρονη Κουτουξίδου είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση το περυσινό καλοκαίρι, όταν επισημοποιήθηκε η οικονομική κατάρρευση του Ηρακλής Κηφισιάς ενώ δεν επανήλθε αγωνιστικά φέτος σε κάποια ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου των βορείων προαστίων για την Κουτουξίδου που φαίνεται ότι ξεκινάει την προπονητική της καριέρα αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ανακοινώνει τησυνεργασία του με τη Νικολέτα Κουτουξίδου, η οποία αναλαμβάνει υπεύθυνη των Ακαδημιών του συλλόγου μας,με βοηθό τη Δάφνη Βαρουδάκη..

Η Νικολέτα αποτελεί μια εκ των κορυφαίων πασαδόρων που έχει αναδείξει το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ με εμπειρίες από το Ιταλικό και Γαλλικό πρωτάθλημα,στοιχεία τα οποία,σε συνδυασμό με την αγάπη της για τον αθλητισμό, τη μάθηση και τα παιδιά, παρέχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις επιτυχίας στη λειτουργία των Ακαδημιών μας.

Το Δ.Σ. εύχεται στη Νικολέτα υγεία και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.»

Σχετικά άρθρα