Εκτυπώστε τη σελίδα
01-08-2018 20:16

Στον Απολλώνιο Λακασά και Ταμπάκη

Την ενίσχυση του με τις Σοφία Λακασά και Ζωή Ταμπάκη ανακοίνωσε ο Απολλώνιος.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Κερατσινίου που θα αγωνίζεται στην Α2 γυναικών αναφέρει για τις δύο αθλήτριες:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τις αθλήτριες : Σοφια Λακασά και Ζωη Ταμπάκη.Η Ζωή και η Σοφία αποτελούν άλλους δυο κρίκους στον δύσκολο Μαραθώνιο της Γυναικείας μας ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Σοφία και Ζωή σας καλωσορίζουμε στον Απολλώνιο, σας ευχόμαστε μια υγιή γεμάτη χαρές και επιτυχίες αγωνιστική χρόνια και βέβαια πολύ πολύ βόλεϊ....

Να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Πανιώνιου και της Αργυρούπολης αντίστοιχα για την άψογη μετακίνηση των αθλητριών....»

Σχετικά άρθρα

  • Τη σύντροφο του Γκέργκι, Λάουρα Γκιούπιτσα ανακοίνωσε ο Απολλώνιος
    Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Απολλώνιο Κερατσινίου ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της Λάουρα Γκιούπιτσα. Η 25 χρόνη (1μ80) Ουγγαρέζα κεντρική που είναι σύντροφος του διεθνή Ούγγρου ακραίου του Ολυμπιακού, Ροναλντ Γκέργκι, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Κερατσινίου στον β ΄γύρο του Ά ομίλου της Α2 γυναικών.
  • Α2 γυναικών: Κάλεσμα Απολλώνιου για συμπαράσταση των φιλάθλων
    Αντίστροφα μετράει ο Απολλώνιος Κερατσινίου, καθώς το Σάββατο (23/11, 18.00) υποδέχεται σε ντέρμπι κορυφής για την 6η αγωνιστική του Ά ομίλου της Α2 γυναικών, τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
  • Επέστρεψε στις νίκες ο Απολλώνιος, «τρένο» ο Άλιμος, σημαντικές νίκες για ΑΟΝΑ, Θρίαμβο, Δραπετσώνα
    Στις νίκες επέστρεψε ο πρωτοπόρος Απολλώνιος, ο οποίος μετά από δύο εκτός έδρας ήττες σε ντέρμπι και χωρίς την Έλενα Γκιούρδα, επικράτησε 3-0 της Ευρυάλης για την 13η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.
  • Δεναξάς: «Αφιερωμένη η νίκη στην Έλενα Γκιούρδα»
    Στις νίκες επέστρεψε μετά από δύο ήττες εκτός έδρας ο Απολλώνιος. Η ομάδα του Κερατσινίου επικράτησε στην έδρα της με 3-0 (25-17, 25-16, 25-20) της Ευρυάλης για την 13η αγωνιστική της Β’ εθνικής ΕΣΠΕΔΑ αλλά τα χαμόγελα ήταν «μουδιασμένα», εξαιτίας της τρομερής ατυχίας που βρήκε την Έλενα Γκιούρδα.(θα υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστών).
  • Σοκ με Γκιούρδα στον Απολλώνιο
    ‘Οσκαρ ατυχίας για την Έλενα Γκιούρδα. Η κόρη του σπουδαίου Μάριου Γκιούρδα και τιμ μάνατζερ των εθνικών ομάδων, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ντέρμπι του Απολλώνιου με τον Άλιμο για την 12η αγωνιστική της Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και χάνει τη φετινή σεζόν.