1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2018 20:24

Ανακοίνωσε Τζούλου και Γκόγκου ο Απόλλων Καλαμάτας

Δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές έκανε ο νεοφώτιστος στην Α2 γυναικών Απόλλωνας Καλαμάτας, καθώς ανακοίνωσε την ακραία Κωνσταντίνα Τζούλου και την 19 χρονη Μαρία Γκόγκου.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Σύλλογος μας συνεχίζει την ενίσχυση του στην Α2 γυναικών με την προσθήκη μιας ακραίας και μιας κεντρικού. Η Κωνσταντίνα Τζούλου είναι μια δυναμική αθλήτρια με σπουδαία ιστορία στο χώρο της πετοσφαίρισης.

Τελευταία της ομάδα ο Μεσσηνιακός με τον οποίο ειχε εξαιρετική πορεία στο περυσινό πρωτάθλημα της Α2.Η Τζούλου έρχεται στην ομάδα μας κάνοντας χρήση του άρθρου 7.1 (για την τριετία) με στόχο να παλέψει αρχικά για την εύκολη παραμονή και στη συνέχεια για την καθιέρωση στην Α2 κατηγορία.Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Απολλώνιο, αγωνίστηκε στον Θρίαμβο, Πορφύρα και αποτελεί μια έμπειρη λύση στα χέρια του προπονητή μας κ. Μυτσκίδη.

Η ίδια δήλωσε για τον ερχομό στην ομάδα μας: «Ευχαριστώ όλες τις ομάδες και τους προπονητές που συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια με τις καλές και κακές στιγμές που προέκυψαν και με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος και αθλήτρια»

Μαρία Γκόγκου.

Επίσης νέο απόκτημα αποτελεί η 19 χρονη κεντρική (1μ73) , Μαρία Γκόγκου, από την Μαγκουφάνα. Η ίδια αθλήτρια υποστήριξε για την μετακίνηση της: « Ξεκίνησα το βόλεϊ σε ηλικία 14 χρονών, στην ΑΕ Αθήνα Μαγκουφάνας, και ήμουν βασική παίκτρια στην ομάδα κορασίδων και νεανίδων, το 2016 πήραμε μέρος στο F4 του πρωταθλήματος κορασίδων. Σπουδάζω λογοθεραπεία στο ΤΕΙ Καλαμάτας.»

Καλωσορίζουμε τις δύο νέες αθλήτριες στο σύλλογο μας και ευχόμαστε θετική και καρποφόρα συνεργασία.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ