Εκτυπώστε τη σελίδα
24-07-2018 10:00

Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων η Τερζόγλου

Την απόκτηση της 15χρονης κεντρικής (1μ85) Κυριακής Τερζόγλου από τον ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου, ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της Κυριακής Τερζόγλου από τον ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου. Η νεαρή κεντρικός γεννήθηκε στις 22/11/2003, έχει ύψος 1.85 και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Γέφυρας.

Η Κυριακή είναι το τέταρτο μέλος της προεθνικής Κορασίδων που θα φορέσει την φανέλα της Ελπίδας, μετά τις Αρμουτσή, Χριστοδούλου και Παπαδοπούλου και θα συμμετέχει στην ομάδα Γυναικών, αλλά και σε εκείνες των Κορασίδων και Νεανίδων.

Καλωσορίζουμε την Κυριακή στην οικογένεια της Ελπίδας και της ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο. Επίσης ευχαριστούμε τον ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου για την συνεργασία του και την οικογένεια της αθλήτριας που εμπιστεύτηκε την Ελπίδα και το έργο που επιτελεί.»

Σχετικά άρθρα

  • Δυνατό τουρνουά από τον Φίλιππο Βέροιας
    Δυνατό διεθνές τουρνουά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο, ο φιλόδοξος Φίλιππος Βέροιας με την συμμετοχή του κυπελλούχου ΠΑΟΚ, της Βουλγαρικής Μάρεκ Γιουνιον και της νεοφώτιστης στην Volleyleague ανδρών, Ελπίδας Αμπελοκήπων.