1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2018 11:04

Χατζηαντωνίου, Παπαδημητρίου: «Στόχος του Αστέρα η παραμονή»

Ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου επέστρεψε στην Α2 γυναικών και με προπονητή τον Άκη Χατζηαντωνίου και πρόεδρο τον Λάμπρο Παπαδημητρίου έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια με πρώτο στόχο την παραμονή. Ο Χατζηαντωνίου και ο Παπαδημητρίου βρέθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος και μίλησαν στην webcamera του volleynews.gr:

Ακης Χατζηαντωνίου: «Η νέα σεζόν θα είναι λίγο δύσκολη. Γίνεται προσπάθεια για να μπουν υγιείς βάσεις. Ο στόχος μας είναι η παραμονή μας στην κατηγορία. Δημιουργήσαμε μία αξιόμαχη ομάδα. Πήραμε την Βλαχοπούλου από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, η Φωκειανού από την Πετρούπολη, η Μαριάντου από την Ίριδα, η Παπαγεωργίου από την Ίριδα, κάποια κορίτσια που ανανέωσαν και κάποια κορίτισια που έρχονται από την ακαδημία».

Ο Λάμπρος Παπαδημητρίου είπε: «Είναι χαρά μας που έχουμε μαζί μας τον Ακη Χατζηαντωνίου σαν προπονητή. Εχει μεγάλη εμπειρία και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Με τα δικά μας παιδιά και με τις μεταγραφές που έγιναν ελπίζω να κάνουμε καλή σεζόν χωρίς άγχος. Η έδρα μας είναι ο Άγιος Δημήτριος, η περιοχή μας βοηθάει. Στόχος είναι η παραμονή και ότι άλλο προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ