1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2018 09:50

Επένδυση της Ενωσης Βύρωνα στη Δανάη Διαμαντοπούλου

Την ώρα που γίνονταν η κλήρωση του πρωταθλήματος Α2 γυναικών που θα αγωνιστεί η Ενωση Βύρωνα η διοίκηση του συλλόγου έκλεινε μία από τις πλέον ταλαντούχες ακραίες. Πρόκειται για την 19χρονη Δανάη Διαμαντοπούλου που έχει αγωνιστεί σε Δάφνη Αγιου Δημητρίου και Απόλλωνα Αγιου Δημητρίου.

Έχει γεννηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 1999 και έχει ύψος 1.80.

Η Δανάη Διαμαντοπούλου ήταν επιλογή του Δήμου Κυριαζή ο οποίος την θεωρεί εξελίξιμη αθλήτρια για την κατηγορία και θα βοηθήσει στην απαιτητική χρονιά που η Ενωση Βύρωνα έχει βάλει στόχο την άνοδο στην Pre League.

Σχετικά με την κλήρωση του δύσκολου Α΄ ομίλου στην Α2 γυναικών ο Δήμος Κυριαζής είπε: «Μετά τις αλλαγές που έγιναν ο Α΄ όμιλος έχει 12 πολύ δυνατές ομάδες και η συντριπτική πλειοψηφία έχει πολύ υψηλούς στόχους. Μας περιμένει δύσκολη σεζόν στην οποία θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα έχουν καλές βάσεις, σωστή οργάνωση και φυσικά διάρκεια. Αυτό που θέλω είναι υγεία για όλους στην ομάδα και από εκεί και πέρα όλα θα γίνουν με την δουλειά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ