Εκτυπώστε τη σελίδα
07-07-2018 08:57

Ανανέωσε με τον Ασκληπιό η Βασίλεβα

Στον πάγκο του Ασκληπιού Τρικάλων θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Α2 Γυναικών η Σβετλάνα Βασίλεβα.

Η διοίκηση του συλλόγου των Τρικάλων ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας τους:

«Μαζί θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, 2018-19, ο ΑΣ Ασκληπιος και η προπονήτρια κα Βασίλεβα. Η κα Βασίλεβα κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης και θα έχει και τη νέα χρονιά την αποκλειστική ευθύνη της καθοδήγησης των αγωνιστικών τμημάτων του Ασκληπιού.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς με βάση τις εισηγήσεις της προπονήτριας και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις.Μια ακόμη απαιτητική και δύσκολη χρονιά ξεκινάει και στόχος όλων είναι να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες για την προπονήτρια και τις αθλήτριες.»

Η  κ. Βασίλεβα είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα πετοσφαίρηση. Από το 2011 εως το 2014 υπήρξε προπονήτρια των ακαδημιών του Ασκληπιού ενώ παράλληλα ήταν και βοηθός προπονήτρια στην ομάδα γυναικών.Από το 2014 -17 εργάστηκε στον Φιλαθλητικό Λάρισας έχοντας την ευθύνη των ακαδημιών με σημαντικές επιτυχίες.

Σχετικά άρθρα

  • Η εντυπωσιακή φωτογράφιση του Ασκληπιού Τρικάλων
    Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από την μεγάλη νίκη-ανατροπή στο Ασβεστοχώρι κόντρα στη Νέα Γενεά με 2-3 από 2-0 για την 3η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών, ήρθε η ώρα της φωτογράφησης για τον Ασκληπιό Τρικάλων.
  • Α2 γυναικών: Ανατροπή ψυχής απο τον Ασκληπιό κόντρα στη Νέα Γενεά
    Εκπληκτική νίκη-ανατροπή για τον Ασκληπιό στο Ασβεστοχώρι για την 3η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών. Η ομάδα των Τρικάλων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την γηπεδούχο Νέα Γενεά, κατάφερε με επική αντεπίθεση να πάρει το ματς με 2-3 και να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση με 5 βαθμούς.
  • Στον Ασκληπιό Τρικάλων επέστρεψε η Ευαγγελία Καπέλου
    Μετά από εξι χρόνια η Ευαγγελία Καπέλου επέστρεψε και πάλι στα Τρίκαλα. Η 23 χρονη κεντρικός (1μ84) που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Κηφισιάς, ΓΣ Ηλιούπολης και ΖΑΟΝ, συμφώνησε με την διοίκηση του Ασκληπιού Τρικάλων για την μεγάλη επιστροφή.