Εκτυπώστε τη σελίδα
04-07-2018 16:18

Ανακοίνωσε Μικέλη και ανανεώσεις ο Απόλλων Καλαμάτας

Πρεμιέρα στην μεταγραφική του ενίσχυση έκανε ο Απόλλωνας Καλαμάτας με την απόκτηση της 18χρονης πασαδόρου Μαρίας Μικέλη από τον Ολυμπιακό ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τις ανανεώσεις επτά παικτριών, οι οποίες μαζί με τον προπονητή κ. Μυτσκίδη, σήκωσαν το βάρος της ανόδου στην Α2 γυναικών.

Η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού συλλόγου αναφέρει:

«Πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας που δείχνει το στίγμα που θα κινηθούμε αυτή την αθλητική χρονιά αποτελεί η Μαρία Μικέλη.Η 18χρονη Μαρία γεννήθηκε στον Πειραιά στις 17 Ιουλίου 2000 και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε το βόλεϊ στον Άρη Αμφιάλης με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε έως το 2014.

Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν το Αιγάλεω με το οποίο αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος στην ΕΣΠΕΔΑ για την σεζόν 2015-2016, ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδου φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για να μετακομίσει την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Παράλληλα με την πορεία της σε συλλογικό επίπεδο, η Μαρία από μικρή ηλικία αποτέλεσε στέλεχος των αναπτυξιακών εθνικών ομάδων, καθώς τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα Παγκορασίδων, ενώ το 2016 κατέκτησε ως μέλος της Εθνικής Κορασίδων την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο και το 2017 συμμετείχε με την Εθνική Κορασίδων και πάλι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Ολλανδία.

«Ο Απόλλων Καλαμάτας αποτελεί μια πραγματική πρόκληση κι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Νιώθω έτοιμη κι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά», δήλωσε η ίδια λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της.

Η διοίκηση καλωσορίζει την παίχτρια της ευχόμαστε να εχει μια καλή αθλητική σεζόν με υγεία πάνω απο όλα.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ολυμπιακού και τον προπονητή της κ Σαραντίτη καθώς επίσης και τον μάνατζερ κ Βασίλη Καλλιμάνη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής.

Οι ανανεώσεις του Απόλλωνα

Επίσης η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις κάτωθι αθλήτριες :

Διδούση Έλενα (ακραία-διαγώνιος) ,Κοτσώρη Βερονίκη (κεντρικός),Ερμιόνη Ιωσηφίδη (πάσα) ,Θεώνη Μπούνα (λίμπερο),Μπελογιάννη Βασιλική (διαγώνιος).Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας παραμένουν ακόμα οι Νικολακοπούλου Δήμητρα και Εξηνταβελώνη Ελένη .

Η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση της .”

Σχετικά άρθρα

  • Μυτσκίδης: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου φτάσουμε»
    Η φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος του Ά ομίλου της Α2 γυναικών, ακούει στο όνομα Απόλλωνας Καλαμάτας. Η νεοφώτιστη Μεσσηνιακή ομάδα με 6/7 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, ανάμεσα σε αυτά και το μεγάλο διπλό στο Βύρωνα, κόντρα στην Ένωση που είναι από τα φαβορί ανόδου, με μεγάλη ανατροπή από 0-2 σε 2-3, κατόρθωσε να εκτοξευτεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρες Αμαζόνες και δύο περισσότερους από τον συμπολίτη και τρίτο Μεσσηνιακό.