Εκτυπώστε τη σελίδα
28-06-2018 10:12

Στους Πρωταθλητές Πεύκων η Κορίνα Γιαννούλη

Στους πρωταθλητές Πεύκων στην Α2 Γυναικών, θα συνεχίσει την καριέρα της η Κορίνα Γιαννούλη.
Η 22 χρονη κεντρική παίκτρια εχει αγωνιστεί στον Ασκληπιό Τρικάλων, τρία χρόνια στους Μακεδόνες Αξιού και την περυσινή σεζόν βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την άνοδο του στην Πρι Λιγκ.

Η διοικηση των Πεύκων αναφέρει για την Γιαννούλη: «Η Κορίνα Γιαννούλη είναι η νέα κεντρικός των Πρωταθλητών Πεύκων. Καλώς ήρθες Κορίνα»

Σχετικά άρθρα

  • Τα Πεύκα «ψήλωσαν» με την Μαρία Καλαποδά
     Μετά την απόκτηση της ακραίας Αγνής Τριλυράκη, οι Πρωταθλητές Πεύκων συνέχισαν την ενίσχυση τους με την 23 χρονη (1μ90) κεντρική, Μαρία Ιωάννα Καλαποδά..Η ανακοίνωση της διοίκησης της νεοφώτιστης ομάδας για την Καλαποδά που έχει αγωνιστεί σε Αργώ Βόλου, Αίαντα Ευόσμου, ΑΟ Θήρας και Άρη στον οποίο ξεκίνησε το Α γύρο του πρωταθλήματος, αναφέρει:
  • Τρίτη ξένη στα Πεύκα η Άλις Κούντγορθ
     Απο το ΖΑΟΝ στα Πεύκα η Αλίς Κούντγορθ. Η 28 χρονη (1μ85) Αμερικανίδα ακραία που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί περυσι με την ομάδα της Κηφισιάς λόγω οικονομικών προβλημάτων, επέστρεψε και πάλι  στη χώρα μας για να αγωνιστεί με την νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης και να την ενισχύσει επιθετικά στο νέο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
  • Υπέρβαση Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με Νεφιζέ Μπαϊράμογλου
    Στην απέλπιδα προσπάθεια να γλυτώσει τον υποβιβασμό από τον β΄ομιλο της Α2 γυναικών, ο ουραγός (0 βαθμοί, 6-33 σετ) Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε την απόκτηση της Τουρκάλας, Νεφιζέ Μπαϊράμογλου.
  • Α2 γυναικών: Άλμα δεύτερης θέσης για τους Αμπελόκηπους στον Α' όμιλο
    Στο τελευταίο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 γυναικών, η ΑΕ Αμπελοκήπων επιβλήθηκε του Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο με 0-3 και πέρασαν στην δεύτερη θέση με 25 βαθμούς, αφήνοντας στην τρίτη την ΓΕΗ με 23.