Εκτυπώστε τη σελίδα
26-06-2018 21:34

Η Ελπίδα Παπουτσάκη το βαρύ πυροβολικό της Ενωσης Βύρωνα

Η Ενωση Βύρωνα με τον Δήμο Κυριαζή στο τιμόνι της στελεχώνει το νέο της ρόστερ για τη σεζόν 2018-19 με στόχο την άνοδο στην Pre League. Ο Κυριαζής μαζί με την διοίκηση του Άρη Κούζα έβαλαν στόχο την άνοδο και αποφάσισαν να κάνουν βαθιά ανανέωση και ήδη προχώρησαν στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

 

 

 

Η αρχή έγινε με την Ελπίδα Παπουτσάκη που αγωνίζεται διαγώνια αλλά έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και ως ακραία. Η Παπουτσάκη είχε καλή σεζόν με τον Απόλλων Σμύρνης και θεωρείται από τις πιο έμπειρες αθλήτριες της κατηγορίας.

Είναι γεννημένη στις 30 Ιουλίου 1986 στη Νέα Ιωνία με ύψος 1.83. Πέρασε από τις ακαδημίες και την γυναικεία ομάδα των Ιώνων. Ακολούθησε η μεταγραφή της στα Βριλήσσια όπου έμεινε για δύο σεζόν (2006-08) και στη συνέχεια πήγε για δύο χρόνια στον Ηλυσιακό. Επέστρεψε στους Ίωνες το 2010 και έμεινε για 5 χρόνια οπότε και γνωρίστηκε με τον σημερινό της προπονητή Δήμο Κυριαζή που τότε ήταν προπονητής στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Επέστρεψε για άλλα δύο χρόνια στα Βριλήσσια (2015-17) και μετά από ένα χρόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης αποδέχτηκε την πρόταση του Κυριαζή για να πάει στην Ενωση Βύρωνα.

«Πρόθεση μας είναι να κάνουμε ανανέωση και φρεσκάρισμα στο μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ. Πάμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές αποστολές στην Περιφέρεια και πολλές καλές ομάδες. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για άνοδο στην Pre League και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της σεζόν», δήλωσε στο volleynews.gr o Δήμος Κυριαζής.

Σχετικά άρθρα