1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2018 09:25

Στην Ελπίδα για έκτη χρονιά ο Χρυσομαλλίδης

   Στον πάγκο της Ελπίδας Αμπελοκήπων (Α2γυναικών) θα συνεχίσει να κάθεται για έκτη χρονιά, ο επιτυχημένος τεχνικός της γυναικείας ομάδας αλλά και των τμημάτων ανάπτυξης, του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου, Γιώργος Χρυσομαλλίδης .

Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο πλευρών αναφέρει:

«Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Χρυσομαλλίδη, ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου (γυναικών, νεανίδων και κορασίδων) για έκτη χρονιά. Συνεργάτης του θα είναι ο Θοδωρής Κολεσιώτης.

«Συνεχίζουμε μια πετυχημένη συνεργασία, που αποσκοπεί στο χτίσιμο της νέας ομάδας της Ελπίδας, με παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Διαθέτουμε πολύ καλό υλικό, που συμμετέχει ανελλιπώς στις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και αυτές θα εμπιστευτούμε στο άμεσο μέλλον. Ελπίζουμε οι επιτυχίες να συνεχιστούν», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός.

Ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης είναι ο πιο πετυχημένος τεχνικός της Ελπίδας, αφού έχει φέρει στον σύλλογο οκτώ τίτλους και είχε οδηγήσει την γυναικεία ομάδα για πρώτη φορά στην Α1. Με αυτόν στον πάγκο η Ελπίδα συμμετείχε σε 6 τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Νεανίδων και Κορασίδων και σε 7 Final Four αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ

.Εχει κατακτήσει 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων (2014, 2016), 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων (2014, 2015), 3 Πρωταθλήματα Νεανίδων ΕΠΕΣΘ (2014, 2015, 2016) και ένα Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΠΕΣΘ (2014).

Στο τέλος της εβδομάδας θα οδηγήσει την ομάδα Κορασίδων της Ελπίδας σε ένα ακόμη Final Four Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ στις πέντε προηγούμενες περιόδους μετρά 282 αγώνες (229 νίκες - 53 ήττες) με όλες τις ομάδες του Συλλόγου.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ