1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2018 12:14

Παραμένει Αμαζόνα η Δάφνη Βαρουδάκη

Την ανανέωση της συνεργασίας με την Δάφνη Βαρουδάκη για δεύτερη σεζόν ανακοίνωσε η διοίκηση των Αμαζόνων. Επίσης ο σύλλογος επισημαίνει ότι η 24χρονη (1μ83) Χανιώτισα ακραία που εχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Κηφισιάς, Μαρκόπουλο, ΑΟ Θήρας και Θέτιδα ότι θα πάρει πόστο και στο προπονητικό τιμ της ομάδας με επίβλεψη στις ομάδες υποδομών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των βορείων προαστίων για την Βαρουδάκη αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με την αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ Δάφνης Βαρουδάκη..

Επιπρόσθετα ο σύλλογος, εκτιμώντας τον αδαμάντινο χαρακτήρα της, καθώς επίσης και την αθλητική της παιδεία, αποφάσισε να της εμπιστευτεί θέση στο προπονητικό team, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της και την αγάπη για το βόλεϊ στις μικρές μας αθλήτριες.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την παραμονή της Δάφνης στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο διττό ρόλο της.»

Σχετικά άρθρα

  • Αμαζόνα για τρίτη χρονιά η Δάφνη Βαρουδάκη
    Την ανανέωση της συνεργασίας με την Δάφνη Βαρουδάκη για τρίτη σεζόν, ανακοίνωσε η διοίκηση των Αμαζόνων που σκοπεύει να διατηρήσει τον κορμό της και τη νέα χρονιά.
  • Στα Μεσόγεια επιστρέφει η Βαρουδάκη
    Στο Μαρκόπουλο επιστρέφεί ύστερα από μία χρονιά στην Σαντορίνη και τον ΑΟ Θήρας η Δάφνη Βαρουδάκη. Η 21χρονη ακραία φάνηκε άτυχη στα μέσα της χρονιάς, όταν υπέστη μερική ρήξη μηνίσκου, αλλά είναι έτοιμη να μπει ξανά στα παρκέ. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ