1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2018 00:32

Γιορτή ανόδου για την Άρτεμις Κορυδαλλού

 Γιροτή ανόδου σήμερα Σάββατο (2/6-20.00) στο ΔΑΚ, για την Άρτεμις Κορυδαλλού, την οποία βραβεύει ο Δήμος Κορυδαλλού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών, που της έδωσε παράλληλ και το εισιτήριο και για την Πρι λιγκ, στο πλαίσιο του Αθλητικού Φεστιβαλ που διοργανώνει η Δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου που καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στην εκδήλωση, αναφέρει:

« Βράβευση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ το Σάββατο 2/6 μετά τις 20.00 στο ΔΑΚ Κορυδαλλού στο πλαίσιο του Αθλητικού Φεστιβάλ ο Δήμος Κορυδαλλου θα βραβεύσει τις αθλήτριες της Γυναικείας ομαδας του ΑΓΣ Αρτεμις,για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδο στην Pre League.

Σας περιμένουμε όλους εκεί να χειροκροτήσουμε άλλο ένα τρόπαιο που φέραμε στην πόλη μας.»

Σχετικά άρθρα

  • ‘Αρτεμις Κορυδαλλού: Επιθετική ενίσχυση με Ειρήνη Κακλαμάνου
    Μετά την ανανέωση με την κεντρική Χαρά Κανταρτζή, και την απόκτηση της νεαρής 15 χρονης (γεν.2008) πασαδόρου, Σμαράγδας Παρασκευοπούλου, η Άρτεμις Κορυδαλλού ανακοίνωσε την Ειρήνη Κακλαμάνου.
  • Περίπατος για τη Λαμία κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού
    Ο ΑΟ Λαμίας 2013 επικράτησε με περίπατο στο «Χαλκιοπούλειο» της νεανικής Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-0 σετ και πέτυχε το πρώτο τoυ φετινό τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Pre League.
  • Σαραντέας: «Να αφήσουμε τις δάφνες της περασμένης τριετίας»
    Απογοητευμένος όχι τόσο από την ήττα αλλά από τη συνολική εμφάνιση της Άρτεμις Κορυδαλλού, στην πρεμιέρα της Πρι Λιγκ κόντρα στο Ναύαρχο Βότση με 3-0, εμφανίστηκε σε ανάρτηση του για το ματς ο Γιώργος Σαραντέας.
  • Η Άρτεμις Κορυδαλλού έχασε τον «πρόεδρο» της Τάκη Σπυριδάκη (Vd)
    Την απώλεια του προέδρου της, Τακη Σπυριδάκη, θρηνεί η Άρτεμις Κορυδαλλού.Ναι καλά διαβάσατε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος που έφυγε χθές από κοντά μας σε ηλικία 61 ετών,νικημένος από την επάρατη νόσο, ήταν ο κινηματογραφικός πρόεδρος του συλλόγου για τις ανάγκες της ταινίας «Αμόρε Μίο» που γυρίστηκε στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, το 2015.
  • Η Κατερίνα Ντούνη στην 'Αρτεμις Κορυδαλλού
    Η Κατερίνα Ντούνη είναι μια ακόμη ταλαντούχα αθλήτρια που θα στελεχώσει το νεανικό ρόστερ της Άρτεμις Κορυδαλλού τη νέα σεζόν στην Πρι Λιγκ. Η 19 χρονη αθλήτρια  (1μ80) θα αποτελέσει την τέταρτη κεντρική του συλλόγου, ο οποίος με ανακοίνωση του αναφέρει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ