1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2018 11:56

Συνεχίζει ο Σκουλικάρης στους Μακεδόνες Αξιού

Αναζήτησε την τύχη του και σε άλλες ομάδες, βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ αλλά για μια ακόμη σεζόν θα παραμείνει ο Μανώλης Σκουλικάρης.στον πάγκο των Μακεδόνων Αξιού.

Ο αρχιτέκτονας της φετινής μεγάλης πορείας του συλλόγου των Κυμίνων (4η θέση στην Α1), ολοκλήρωσε την συμφωνία παραμονής με την διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου παρά την «βροχή» σπουδαίων προτάσεων που δέχτηκε από νησιωτικές ομάδες, της Αθήνας αλλά και της συμπρωτεύουσας για να μετακομίσει στους πάγκους τους.

Πλέον ο κ. Σκουλικάρης σε συνεργασία με την διοίκηση, ξεκίνησε σειρά επαφών με αθλήτριες για την ενίσχυση του ρόστερ του σωματείου, ενόψει της απαιτητικής σεζόν 2018-19 στην Volleyleague γυναικών, ώστε και πάλι οι Μακεδόνες να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί όπως την περυσινή χρονιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις, στο Volleynews ο πολύπειρος τεχνικός της ομάδας, σχολίασε για την συνέχιση της συνεργασίας του με τους Μακεδόνες:

«Είμαι ευτυχής που συνεχίζω το έργο μου στην οικογένεια των Μακεδόνων, την οποία αισθάνομαι και δική μου οικογένεια.Αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μία καλή χρόνια και η ομάδα με την ανάλογη μεταγραφική ενίσχυση θα πετύχει τους στόχους της που είναι να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα η οποία θα φέρει καλά αποτελέσματα και θα διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ