1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2018 14:18

Η Γεωργοπούλου νέα προπονήτρια του ΓΣ Πετρούπολης

 Η Αγγελική Γεωργοπούλου θα ειναι η διάδοχος του Νίκου Παπαιωάννου στον πάγκο της ομάδας της Πετρούπολης, η οποία υποβιβάστηκε απο την Pre league μαζί με τον Απόλλωνα Πάτρας. Η ανακοίνωση του συλλόγου των δυτικών προαστίων για τη νέα του προπονητρια που ειχε κοουτσάρει την Θέτιδα  Βούλας στην Α1 την περίοδο 2016-17, αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε τη νέα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης Γεωργοπούλου Αγγελική που για τη νέα χρονιά 2018-2019 θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Η Αγγελική θα αναλάβει επίσης την οργάνωση και την ευθύνη των τμημάτων υποδομής.

Επίσης, καλωσορίζουμε την επιστροφή του Χριστόφορου Χαραλάμπους, ως βοηθό προπονητή της γυναικείας ομάδας. Καλή επιτυχία στο έργο τους στην Α2.

Ταυτόχρονα ανακοινώνουμε την λήξη συνεργασίας, που ήταν και η πρώτη απόφαση τους ΔΣ, με τον Νίκο Παπαϊωάννου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ