1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2013 20:30

Κλήσεις σε απολογία για ΓΣ Λαμίας και Πανιώνιο

Η αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τα σωματεία του ΓΣ Λαμίας και του ΓΣ Πανιωνίου για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα της 6/4/13 ΓΣ Λαμίας – ΓΣ Πανιώνιος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00.

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link think before talk Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 18:33 posted by think before talk

    @depi. τι λες καλη μου? κανατε τοση φασαρια με ψευδη και συκοφαντιες και θα μας την πειτε κι απο πανω? αντε τωρα στα τοπικα και μεινε αιωνια εκει γιατι δεν σου αρμοζει να εισαι στα μεγαλα σαλονια με τετοιες αλητειες. γιατι μονο αλητειες ειναι ολα οσα κανατε σε ολη τη χρονια.
    κλαψτε τωρα και αντε γεια.

  • Comment Link depi Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 20:56 posted by depi

    ρε @think before talk καλε μου ανθρωπε στην κατηγορια εμεινες ολα καλα σας πηγανε γιατι δεν το ραβεις το στομα σου πια?. ξεκινα κανενα μπανακι να ξελαφρωσεις..........αμαα πια..

  • Comment Link think before talk Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 15:47 posted by think before talk

    μιας και καλεσατε τα δυο σωματεια δεν καλειτε και τον ανεκδιηγητο προπονητη της λαμιας να σας πει για τα περι στημενα που ξεφουρνισε και για το ποιος φταιει που το παιχνιδι εγινε αιμα και αμμος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ