Εκτυπώστε τη σελίδα
12-04-2018 12:15

Αμαζόνες: Τέλος εποχής για Σπύρο Νικολάκη

Τίτλοι τέλους για τον Σπύρο Νικολάκη στις Αμαζόνες μετά από πέντε χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων, μετά από χθεσινοβραδινή συνεδρίαση και κατά πλειοψηφία, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον πολύ έμπειρο προπονητή ο οποίος άφησε την "σφραγίδα" του στον σύλλογο όλη την περασμένη πενταετία. 

Φέτος οι Αμαζόνες, με τον Νικολάκη στον πάγκο, διεκδίκησαν το μοναδικό εισιτήριο ανόδου για την Πρι Λιγκ αλλα μετά απο μεγάλη μάχη, τερμάτισαν στην δεύτερη θέση των πλέι οφ του Α΄ομίλου της Α2, πίσω απο την Άρτεμις Κορυδαλλού, η οποία και ηταν αυτή που κατάφερε να ανέβει στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου κατά την χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση αποφάσισε κατά πλειοψηφία την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας κ. Σπύρο Νικολάκη.

Ο κος Νικολάκης ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας τον Δεκέμβριο του 2013 και την οδήγησε στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ενώ φέτος κατέλαβε την δεύτερη θέση διεκδικώντας μέχρι τέλους την άνοδο στην Pre League.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του.»

Σχετικά άρθρα