Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-04-2018 12:13

Τέλος ο Γεωργιάδης από τον Λαγκαδά

Την αποχώρηση του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΣΚ Λαγκαδά. 

Αναλυτικά:

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας Volley Γυναικών του ΑΣΚ Λαγκαδά έκλεισε και ο κύκλος του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσέφερε τις υπηρεσίες του στη γυναικεία ομάδα Volley από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 έως και την περίοδο 2017-2018. Με τις γνώσεις του, το χαρακτήρα του, το ήθος και την εργατικότητά του συνέβαλε όχι μόνο να διατηρηθεί η ομάδα στην Α2 κατηγορία μέσα από ολοένα και χειρότερες οικονομικά συνθήκες, αλλά και να κερδίσει την συμμετοχή της στην pre league, που είναι και η ανώτερη διάκριση της ομάδος.Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς των αθλητριών προσπάθησε τα μέγιστα για να κρατήσει την ομάδα στην Α2,στηριζόμενος κατά ένα μεγάλο μέρος σε αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής.


Ο Πρόεδρος Δημήτριος Μάρκου και το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστούν θερμά το Γιώργο Γεωργιάδη για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα,του υπενθυμίζουν πως στον ΑΣΚ θα έχει πάντα φίλους και του εύχονται να έχει πάντα υγεία και ό,τι καλύτερο στην καριέρα του και στην οικογένεια του.