1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2018 02:13

Εκπληκτική Άρτεμις «καθάρισε» τις Αμαζόνες

Με «βομβαρδισμό» από την γραμμή του σέρβις, η Άρτεμις επικράτησε 3-0 (25-19, 25-12, 25-13) των Αμαζόνων στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών και πλέον είναι με το «ενάμιση πόδι» στην Πρι Λιγκ.

Η ομάδα του Κορυδαλλού με το νέο τρίποντο, έφτασε τους 13 πόντους και θέλει μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να βρεθεί στην επόμενη κατηγορία και μαθηματικά, Πιθανόν το Σάββατο κόντρα στην Αγ. Παρασκευή να πέσουν και οι τίτλοι τέλους για τα φετινά πλέι οφ, όπου ανεβαίνει ο πρώτος.

Από την άλλη οι Αμαζόνες με εξαίρεση το πρώτο σετ, ήταν απογοητευτικές και θύμισαν την κακή παρουσία που είχαν στο ντέρμπι του δευτέρου γύρου, όπου γνώρισαν και πάλι την συντριβή με 3-0 και έχασαν ουσιαστικά κάθε ελπίδα ανόδου για φέτος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στον τομέα σέρβις-υποδοχή όπου η Άρτεμις ήταν καταιγιστική, με αιχμή το φοβερό «τετράγωνο» Τέζα, Αποστολάκη, Ευθυμιοπούλου, Τσελεπή που έκανε ότι ήθελε και δεν άφησε κανένα περιθώριο στις φιλοξενούμενες να αντιδράσουν, στο δεύτερο και τρίτο σετ.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο πρώτο σετ.Οι παΊκτριες του Σαραντέα ξέφυγαν αρχικά με 8-4 και 15-12 αλλά οι παίκτριες του Νικολάκη έβγαλαν αντίδραση και τις δύο φορές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν προσωρινά με 16-17 αλλά η Άρτεμις με ασταμάτητες Ευθυμιοπούλου-Τσελεπή , έκανε σερί 9-2 και πήραν το σετ 25-19.

Εφιαλτικά ήταν τα δύο επόμενα σετ για τις Αμαζόνες καθώς το «φονικό» σέρβις της ομάδας της Κορυδαλλού έδωσε την ευκαιρία με 18-9, 21-10 και 25-12 να κάνουν εύκολα το 2-0. Το ίδιο είχαμε και στο τρίτο σετ όπου οι γηπεδούχες έκαναν «πάρτι» με 16-5, 21-10 και 25-13, διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Τα σετ: 25-19, 25-12, 25-13 

Άρτεμις (Σαραντέας): Τέζα, Καλλή, Αποστολάκη, Ευθυμιάδου, Τσελεπή, Κασδοβασίλη , Κακουράτου (λ), Μπολάνο, Μιχελάκου

Αμαζόνες (Νικολάκης): Παπαδέδε, Μάγγελ, Νικολάκη, Αγραβάνη, Τσακούμη, Βαρουδάκη, Γκιαούρη (λ) Μερκούρη, Αυγοκλρη, Μερκούρη, Μερσιάδου, Κωστοπούλου. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ