Εκτυπώστε τη σελίδα
14-03-2018 00:20

Α2 Γυναικών: «Μπράντεφερ ανόδου» στον Κορυδαλλό

Στην πιο κρίσιμη καμπή τους φτάνουν τα πλέι οφ της Α2 γυναικών και τα φώτα πέφτουν στο κλειστό του Κορυδαλλού όπου αύριο Τετάρτη 14/3 (20.00 Sportson Air live stream), έχουμε «μπράντεφερ ανόδου».

Η πρωτοπόρος και φορμαρισμένη Άρτεμις ύστερα από δύο εκτός έδρας σπουδαίες νίκες, υποδέχεται για την 3η αγωνιστική του θεσμού στην έδρα της, το μεγάλο αουτσάιντερ τις Αμαζόνες με τις οποίες μονομάχησε πολύ δυνατά στην φετινή κανονική περίοδο με 1-1 νίκες.

Με τρίποντο οι γηπεδούχες αποκτούν τεράστιο πλεονέκτημα ανόδου στην Πρι Λιγκ αφού έχουν ήδη10 πόντους στην βαθμολογία των πλέι οφ ενώ με «μπρέικ» οι Αμαζόνες που έχουν έξι πόντους θα διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους αφου θα θα μπορέσουν να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Επίσης για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ σε ματς γοήτρου, η Αγ. Παρασκευή αντιμετωπίζει στις 20.00 τον δυνατό Μεσσηνιακό, ο οποίος ξεκίνησε με νίκη στην Ν.Ερυθραία με 3-1 αλλά έχασε το κρίσιμο ματς στην έδρα του με 0-3 από την Άρτεμις.

Σαραντέας: «Χριζόμαστε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας»

Προσγειωμένος , εμφανίστηκε για την αυριανή μονομαχία ανόδου, ο προπονητής της Άρτεμις,Γιωργος Σαρντέας σχολίασε: «Στα πλέι οφ η ψυχή και η θέληση για την νίκη είναι το 60% και τα κορίτσια μου ξεχείλισαν και από τα δύο πριν λίγες μέρες κόντρα στον Μεσσηνιακό, όπου πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη.Ακομη δεν έχει κριθεί τίποτα και θα το λέω συνέχεια μέχρι την 1 Απριλίου, ότι ο πρωταθλητής βγαίνει τότε.

Μπροστά μας έχουμε άλλα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μέσα στην ίδια εβδομάδα (Αμαζόνες και Αγ. Παρασκευή),Αρχικά κόντρα στις Αμαζόνες χρειάζεται να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωσή αφού πρόκειται για ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπι με την συγκεκριμένη ομάδα.

Μάλιστα περιμένουμε όλους μας τους φίλους, αύριο την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο νέο κλειστό Κορυδαλλού για να βοηθήσουν τις κοπέλες μας σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.Οι αθλήτριες μας και χρειάζονται και πιστεύω ότι αξίζουν το χειροκρότημα όλων..»

Νικολάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα στον Κορυδαλλό»

Ο 'εμπειρος προπονητής των Αμαζόνων,Σπύρος Νικολάκης σχολίασε για την μονομαχία της Τετάρτης με την Άρτεμις στον Κορυδαλλό: « Η νίκη κόντρα στην Αγ. Παρασκευή μας έδωσε ηθικό και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια των πλέι οφ. Πλέον έχουμε μπροστά μας το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Άρτεμις όπου θα τα δώσουμε όλα για όλα για την νίκη»

Αυγοκλρη: «Πάμε σαν αουτσάιντερ»

Από την άλλη πλευρά η δυναμική παικτρια των Αμαζόνων, Ευτυχία Αυγοκλρη υποστήριξε για το ματς: «Προερχόμαστε από νίκη με καθαρό σκορ με την Αγ. Παρασκευή που διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες μας για άνοδο.

Είμαστε το αουτσάιντερ και αυτό δεν είναι κακό για μας. Την Τετάρτη παίζεται όλο το πρωτάθλημα.Εύχομαι οι 28 αθλήτριες που θα βρίσκονται στις αποστολές των δύο συλλόγων να είναι πρώτα απ’όλα υγιής και μετά να το χαρούμε μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, και να κερδίσει ο καλύτερος.»