1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2018 17:12

Α2 Γυναικών: Δεύτερη και «φαρμακερή» για τις Αμαζόνες

Μετά την ήττα από τον Μεσσηνιακό στην πρεμιιέρα των πλέι οφ του Α' ομίλου της Α2 γυναικών, οι Αμαζόνες σήμερα στο κλειστό της Ν.Ερυθραίας 19.30 ( Sportson air live μετάδοση ) υποδέχονται σε δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι τους στην «πληγωμένη» Αγ. Παρασκευή, η οποία επίσης προέρχεται από έντος έδρας ήττα από την Άρτεμις Κορυδαλλού.

Ας δούμε τι ειπαν οι πρωταγωνιστές πριν τον αγώνα

Σπ. Νικολάκης: «Νίκη για να δούμε διαφορετικά τα πλέι οφ»

Ο προπονητής των Αμαζόνων Σπύρος Νικολάκης σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση: «Μετά τον αγώνα με τον Μεσσηνιακό που είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα, υποδεχόμαστε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Αγ. Παρασκευή. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη, ώστε να δούμε με διαφορετικό μάτι την συνέχεια των πλέι οφ».

Πολίτη: «Πάμε για το 5/5 νίκες»

Η αρχηγός της ομάδας Στέλα Πολίτη υποστήριξε για τον αγώνα: « Υποδεχόμαστε την Αγ. Παρασκευή και μετά την ηττα της πρεμιέρας από τον Μεσσηνιακό, έχουμε χρέος να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στα πλέι οφ. Πλέον στόχος μας από δω και πέρα είναι να κάνουμε πέντε νίκες».

Κωστακόπουλος: «Πιο ανταγωνιστικοί με τις Αμαζόνες»

Ο προπονητής της Αγ. Παρασκευής, Νικος Κωστακόπουλος υποστήριξε για το δευτερο ματς των πλει οφ με τις Αμαζόνες στο κλειστό της Ερυθραίας:
«Παίζουμε με το φαβορί της αναμέτρησης τις Αμαζόνες στην έδρα τους. Εμείς προερχόμαστε από ήττα στον αγώνα με την Άρτεμις στο γήπεδο μας που δεν παίξαμε καλα. Σε αυτό το ματς , στόχος μας ειναι να κάνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση από την αντίστοιχη της πρεμιέρας, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, ώστε να έχουμε μια καλύτερη συνέχεια στα πλέι οφ».

Κοκίου: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Η εξαιρετική και πολύ έμπειρη λίμπερο της Αγ. Παρακευή Τόνια Κοκίου, σχολίασε με την σειρά της: «’Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με μια ομάδα που τερμάτισε 2η στην κανονική περίοδο. Πιστεύω πως το μπλοκ-άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αυριανό ματς.Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα κ χωρίς άγχος. Θέλουμε σίγουρα να εμφανίσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από το προηγούμενο ματς κόντρα στην Αρτέμης Κορυδαλλού, να επιστρέψουμε στις νίκες για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στα play off».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ