1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2018 22:22

Νίκη-ανόδου για την Άρτεμις στην Καλαμάτα

Δεύτερο «μπρέικ» ανόδου έκανε η Άρτεμις Κορυδαλλού στα πλέι οφ του Α’ ομίλου της Α2 γυναικών. Οι παίκτριες του Σαραντέα επικράτησαν με 0-3 (19-25, 28-30, 18-25) του φορμαρισμένου Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα που προερχόταν από μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Ν. Ερυθραία κόντρα στις Αμαζόνες.

Η ομάδα του Κορυδαλλού έφτασε τους 10 πόντους στα πλέι οφ αφήνοντας τον Μεσσηνιακό στους πέντε και τις Αμαζόνες που αντιμετωπίζουν την Κυριακή, την Αγ. Παρασκευή εντός έδρας με τρεις και έδειξε ότι είναι το απόλυτο αφεντικό για την άνοδο.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στα δύο πρώτα σετ με τις νικήτριες να στηρίζονται και πάλι στο «φαρμακερό» τους σέρβις, στην ασταμάτητη επιθετικά Αποστολάκη αλλά και στο πάθος και στον οίστρο των Τσελεπή, Τέζα, Ευθυμιοπούλου, Κασδοβασίλη.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες ληταν κοντά στο σκορ μέχρι το 11-12 αλλα οι φιλοξενούμενες με την Τσελεπή από το σέρβις και την Αποστολάκη να τελειώνει όσες μπάλες πήρε, εκανε σερί 2-10 προηγήθηκε 13-22 ενω η Αποστολάκη ηταν αυτή που «καθάρισε» το σετ με 19-25.

Στο δεύτερο είχαμε ένα μεγάλο θρίλερ με τις δύο ομάδες να παλέυουν πολύ σκληρά για την κατάκτηση του. Αρχικά ο Μεσσηνιακός μπήκε πολύ δυνατά και παθιασμένα και με ξέσπασμα της Σκλήρη και με την συμαπράσταση των φιλάθλων του, ξέφυγε με από 10-9 σε 20-14.

Η Αρτεμις δεν τα παράτησε, αντέδρασε, ισοφάρισε σε 23-23 ενώ το παιχνίδι πήγε σε διαδοχικά σετ μπόλ για τις φιλοξενούμενες αλλά η εκπληκτική κεντρική του Μεσσηνιακού Κωνσταντοπούλου, κράτησε όρθια την ομάδα της μέχρι το 28-28. Πιο ψύχραιμες οι φιλοξενούμενες και με λιγότερα λάθη επικράτησαν τελικά  με το εντυπωσιακό 28-30 όπου έκαναν το 0-2.

Το τρίτο σετ ηταν διαδικαστικό καθώς χωρίς ενέργεια και ψυχολογία ο Μεσσηνιακός δεν άντεξε κόντρα στην εξαιρετική Άρτεμις, η οποία "πάτησε γκαζι" και επικράτησε με 18-25 ύστερα από επίθεση της Ευθυμιοπούλο και κλείδωσε με 0-3 το πολύτιμο τρίποντο.

Τα σετ 19-25, 28-30, 18-25

Σχετικά άρθρα

  • Σπουδαία νίκη για τη Λαμία στον Κορυδαλλό
    Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.
  • Τρίποντο-περίπατος για το Αιγάλεω κόντρα στην Άρτεμις
    Απογευματινός περίπατος εξελίχθηκε για το Αιγάλεω, το γειτονικό ντέρμπι με την Άρτεμις Κορυδαλλού για την 9η αγωνιστική της Πρι Λιγκ.
  • Οι Αμαζόνες τη νίκη, η Άρτεμις τις εντυπώσεις
    Στην κορυφή της βαθμολογίας γύρισαν και πάλι οι Αμαζόνες, οι οποίες για την 7η αγωνιστική της Πρι Λιγκ επικράτησαν με πολύ άγχος 3-1 της ουραγού Άρτεμις Κορυδαλλού, η οποία έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει με βαθμό από το κλειστό της Ερυθραίας.
  • Νίκη «βάλσαμο» για τον Πανιώνιο στον Κορυδαλλό
    Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο στον Κορυδαλλό για την 6η αγωνιστική της Πρι λιγκ. Οι «κυανέρυθρές» με υπηρεσιακή προπονήτρια την Αθανασοπούλου, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μακρόπουλου, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 1-3 αν και έχασε το πρώτο σετ.
  • Επιστροφή στις νίκες για τα Βριλήσσια που περιμένουν Αμαζόνες
    Την τρίτη του νίκη σε πέντε αγώνες πανηγυρίσε ο ΦΟ Βριλησσίων. Η ομάδα του Κώστα Ταμπουρατζή επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 3-0 σετ της Άρτεμις Κορυδαλλού και έφθασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Pre League και περιμένει να υποδεχτεί την 6η αγωνιστική σε ντερμπι κορυφής τις πρωτοπόρες Αμαζόνες, στην πρωτη μονομαχία των βορείων προαστίων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ