1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-04-2013 11:01

Εύκολα πέρασε από τον Εύοσμο η ΕΑΛ

Δίκαια και περισσότερο εύκολα απ΄ ότι αναμενόταν, επικράτησε η ΕΑΛ μέσα στον Εύοσμο επί του Αίαντα. Το τελικό 3-0 ήρθε μέσα σε 1 ώρα, με τα κορίτσια του Πνάκα, να πιάνουν καλή απόδοση, απέναντι σε έναν Αία που με πολλές απουσίες, δε μπόρεσε να παίξει όπως έπρεπε για να πάρει τους βαθμούς.

Τα 3 σετ εξελίχθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο, με το παιχνίδι να φαίνεται ισορροπημένο αλλά την ΕΑΛ να πιέζει σε κομβικά σημεία για να χτίσει διαφορές, κατάλληλες για να πάρει τη νίκη. Με πίεση από το σερβίς απέναντι στην αδύναμη υποδοχή του Αίαντα, κατάφερε να έχει το κάτι παραπάνω για να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα της Μαρίας Γαβαλά έκανε μια από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις, εμφανίσεις στις οποίες δε μας έχει συνηθίσει. Για το γόητρο της 3ης θέσης, η ΕΑΛ υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, ενώ το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα ο Αίαντας πηγαίνει στη Σταυρούπολη να παίξει με τον ΕΟΣ.

Διαιτητές:Τσιγκάουε-Γιαννακάρα

Τα σετ: 0-3 (14-25, 15-25, 18-25)

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γαβαλά): Γρηγορίου, Ξενιτιάδου, Ακριτίδου, Χατζηευστρατιάδου, Καλανταρίδου, Τορλαχίδου/ Σαχανίδου (λ), Χρηστινίδου
ΕΑΛ (Πνάκας): Τουσιούδη, Τίκα, Μαδένογλου, Κουτσογιάννη, Παπαστεργίου, Σουλτούκη/ Καματσέλου (λ), Καμπέρη, Κοντανάσιου, Γεροκώστα, Μπέη, Καλαματα

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link vp Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 18:26 posted by vp

    χωρίς Ιακωβίδου, Μυρίδου, Γλυκίδου, Καλανταρίδου τη μια από τις δυο έπαιζε, όχι και πλήρης...

  • Comment Link MIL Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 10:04 posted by MIL

    Να διορθωσουμε τις συνθεσεις των ομαδων.Ο αιαντας επαιζε πληρης .Και με Χρηστινιδου.Η δε συνθεση της εαλ ειναι. τουσιουδη κουτσογιαννη παπαστεργιου μαδενογλου τικα σουλτουκη καματσελου μπεη καμπερη καλαματα γεροκωστα.

  • Comment Link ΜILIONI Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 08:35 posted by ΜILIONI

    ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ..ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΙΝΙΔΟΥ!!!Η ΔΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΑΛ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΄¨ΤΟΥΣΙΟΥΔΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΤΙΚΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΔΕΝΟΓΛΟΥ ΣΟΥΛΤΟΥΚΗ ΚΑΜΑΤΣΕΛΟΥ ΜΠΕΗ ΚΑΜΠΕΡΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ