1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2018 21:59

Μπιτσάκου: «Να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και διάθεση»

Σπουδαία νίκη με 3-0 κόντρα στον Παπάγου πέτυχε η ομάδα των Ιώνων για την Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ και ξέφυγε με +6 από την τρίτη ομάδα των Αμπελοκήπων.

Για την σπουδαία πορεία της ομάδας του Βασίλη Ξεροβάσιλα, η οποία έχει 10/11 νίκες στα τελευταία παιχνίδια, η δυναμική ακραία Χαρά Μπιτσάκου που έχει αγωνιστεί σε Παλλήνη, Αιγάλεω, Αμαζόνες, υποστήριξε:

« Στο ντέρμπι με τον Παπάγου, πιάσαμε καλή απόδοση, είχαμε συγκέντρωση, σοβαρότητα, κρατήσαμε την υποδοχή μας, πιέσαμε πολύ στο σέρβις τον Παπάγου και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο που μας διατήρησε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Οι Ίωνες είναι οικογένεια, η ομάδα έχει βρει χημεία και ρυθμό ενώ πολλά οφείλουμε στον προπονητής μας κ. Ξεροβάσιλα που δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και μας έχει βοηθήσει να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά.»

Όσον αφορά το επερχόμενο κομβικό εκτός έδρας ντέρμπι με τους Αμπελοκηπους την επόμενη Δευτέρα, η Μπιτσάκου που αποτελεί μια από τις πιο σταθερά καλές παίκτριες των Ιώνων και αγωνίζεται με μέγαλο πάθος, σχολίασε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι, που θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Από την πλευρά μας πάμε στο παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία, διάθεση και πάθος από τις συνεχείς νίκες για να πάρουμε ότι μας αξίζει.»

Σχετικά άρθρα

  • Με στόχο την τετράδα προετοιμάζεται η Ίριδα Ν. Σμύρνης
    Με ένταση και πολύ διάθεση συνεχίζεται  η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Ιριδας για το νεό πρωτάθλημα της Β εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, στις  εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας .
  • Ανανέωσε η Μπιτσάκου με την Ίριδα Ν. Σμύρνης
    Στην Ίριδα θα συνεχίσει να καρφώνει και την σεζό (2019-20) η Χαρά Μπιτσάκου. Η 32 χρονη (1μ80) ακραία που ξεχωρίζει για το μεγάλο πάθος με το οποίο αγωνίζεται, ήταν από τις αθλήτριες που βοήθησαν αποφασιστικά πέρυσι το σύλλογο της Ν. Σμύρνης να παραμείνει εύκολα στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, και να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Για δεύτερη σεζόν ο Ξεροβάσιλας στον πάγκο της Ίριδας Ν. Σμύρνης
    Στον πάγκο της Ίριδας θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν, ο Βασίλης Ξεροβάσιλας. Για τον πολύπειρο προπονητή που οδήγησε πέρυσι την ομάδα της Νέας Σμύρνης με εξαιρετικό δεύτερο γύρο, στην πέμπτη θέση της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ (τελευταία αγωνιστική χάθηκε η είσοδος στην τετράδα), η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας:
  • ΕΣΠΑΑΑ, Β΄Ανδρών: Οι Α.Σ.Π.Ιωνες πήραν προβάδισμα με 3-1 επί του Γ.Σ.Κερατέας
    Ο Α.Σ.Π. Ιωνες έκανε από τις καλύτερες εφετινές εμφανίσεις και νίκησε τον Γ.Σ.Κερατέας στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ που έγινε στο σχολικό κλειστό της Νέας Ιωνίας. Οι Ιωνες έκαναν έτσι και το 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών και απέκτησαν προβάδισμα για την άνοδο.
  • ΕΣΠΑΑΑ, Β΄Ανδρών: Α.Σ.Π.Ιωνες και Γ.Σ.Κερατέας στον τελικό για μία θέση στην Α2 (vid)
    Ο Α.Σ.Π. Ιωνες και ο Γ.Σ.Κερατέας προκρίθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και θα παίξουν μεταξύ τους για τη μία θέση που οδηγεί στην Α2 ανδρών. Η άνοδος θα κριθεί στις 3 νίκες συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κανονικής περιόδου όπου οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ