1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2018 12:41

Αρναούτης: «Έχουμε μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με «σπασμένα τα φρένα» συνεχίζει την σπουδαία πορεία του ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ. Η ομάδα του Βασίλη Αρναούτη, με εντυπωσιακό απολογισμό 11 σερί νίκες, 33 βαθμούς και 33-4 σετ, δείχνει το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά της κανονικής περιόδου αλλά και της ανόδου.
Στο κλείσιμο του Α΄γύρου (11η αγωνιστική), ο Αστέρας επικράτησε του ΑΣΠ Ίωνες στο ντέρμπι κορυφής με 3-0 και ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε στο Volleynews:

« Ήταν ένα ντέρμπι κόντρα στους Ίωνες που δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ περισσότερο. Δεν κάναμε λάθη, κυριαρχήσαμε σε υποδοχή και σέρβις και γενικά ελέγξαμε τους Ίωνες που έδειξαν ότι διαθέτουν μια πολύ μαχητική ομάδα.

Το τέλος του πρώτου γύρου μας βρίσκει περισσότερο ψηλότερα απ’όσο υπολογίζαμε και θέλω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε σε μια εγρήγορση,

Θεωρώ ότι το σύστημα στα πλέι οφ σε σχέση με το αντίστοιχο της ΕΣΠΕΔΑ, αδικεί τον πρώτο. Στην ΕΣΠΕΔΑ οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα τους ενώ στο δικό μας πρωτάθλημα στην ΕΣΠΑΑΑ, ουσιαστικά ξεκινάμε από την αρχή και σε περίπτωση που υπάρξει μια ατυχία ή ένα τραυματισμός, μπορούν να ανατραπούν τα πάντα.»

Κάνοντας το «ταμείο του πρώτου γύρου», ο κ. Αρναούτης, υποστήριξε: «Είμαι ικανοποιημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτριών μου και ότι έχουμε τόσες νίκες στη σειρά, χωρίς να χάσουμε πόντο, λέει πολλά. Πάντως εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Έχουμε περιθώρια μεγαλύτερης βελτίωσης ακόμη.»

 
Διαβάστηκε 3589 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ