1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2018 12:52

Άρης Ανδρεόπουλος: «Μας στοίχισε σημαντικά η απουσία της Ελένης Θώδη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Τον τραυματισμό-σοκ της Ελένης Θώδη την από την 4η αγωνιστική που της στοίχισε την απώλεια της φετινή σεζόν υποστήριξε ο Άρης Ανδρεόπουλος ως την κυριότερη αιτία της μέτριας πορείας του Ποσειδώνα.

Ο αρχιτέκτονας-τεχνικός της ομάδας του Λουτρακίου που οδήγησε τον Ποσειδώνα στην Α2 και ανέδειξε πολλά ταλέντα, υποστήριξε για την μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχει φέρει η ομάδα του:

« Ο σοβαρός τραυματισμός της Ελενης Θώδη μας επηρέασε καθοριστικά σε ψυχολογικό και αγωνιστικό επίπεδο ενώ σε συνδυασμό με κάποια λάθη που κάναμε σε ματς που μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα χάσαμε, μας άφησαν πίσω στην βαθμολογία.

Η έκτη θέση που βρισκόμαστε σίγουρα μας στέλνει στα πλέι αουτ και στόχος είναι να μπούμε με την καλύτερη δυνατή ειδική βαθμολογία που προβλέπει η προκήρυξη (4β) και να πάρουμε κάποια ματς με τις ομάδες που είναι από κάτω, ώστε να μείνουμε πιο εύκολα στην κατηγορία.

   Κατα την διακοπή των εορτών, έχουμε ξεκινήσει ένα νέο κύκλο προετοιμασίας, ωστε η ομάδα να παρουσιαστεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος πιο δυνατή και αποτελεσματική, κόντρα στους αντιπάλους της εξάδας.»

Όσον αφορά την γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος αυτές τις 11 πρωτες αγωνιστικές του Α’ ομίλου της Α2, ο κ. Ανδρεόπουλος σχολίασε:

« Η Άρτεμις και οι Αμαζόνες σίγουρα είναι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μάλιστα η ομάδα του Κορυδαλλού με αυτό το 3-0 που έκανε στο μεταξύ τους ντέρμπι πήρε το πλεονέκτημα για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Γενικά έχουν γίνει πολύ καλά παιχνίδια . Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και τα πάντα ουσιαστικά θα κριθούν στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ αφού οι ομάδες που θα πάρουν μέρος θα έχουν πολύ μικρή διαφορά πόντων (4-3-2-1) .»

Διαβάστηκε 5079 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ