1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2013 12:51

«Ποτέ μην κλαις πάνω από το χυμένο γάλα...»

Ο πρόεδρος της Άρτεμιδας Κορυδαλλού Γιώργος Σαραντέας σε ανοικτή επιστολή του κάνει τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε, στους λόγους της πτώσης του υποβιβασμού από την Α2 και στα λάθη που έγιναν σημειώνοντας μία φράση του αείμνηστου Στάθη Σαραντέα «ποτέ μην κλαις πάνω από χυμένο γάλα». Η επιστολή αναφέρει:

«Τελειώνοντας το σημερινό παιχνίδι στους Ίωνες,πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου μας,που πήρε το εισιτήριο για την Α1,έκλεισε και ένας μεγάλος κύκλος σχεδιασμού και προσπαθειών,που ξεκίνησε το 2006.

Με ανόδους σε Α2 και Α1,με επιτυχίες σε Κορασίδες και Νεάνιδες και που τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους μας έκανε θιασώτες στην πτώση από την Α1 για 1 σετ και από την Α2 για 1 βαθμό.

Φέτος τόσο οι οικονομικές συγκυρίες,όσο και η πίστη μας για δουλειά με τα νέα παιδιά,μας οδήγησαν στο να βασιστούμε σε μια νεανική ομάδα,γιατί πιστεύαμε ότι με πολύ δουλειά και προγραμματισμό θα καταφέρναμε να διατηρηθούμε στην κατηγορία.

Παρά την ομαδική δουλειά εντός και εκτός γηπέδου και την βοήθεια που μας πρόσφεραν,όταν μπορούσαν οι πιο έμπειρες Αρβανίτη και Καραθανάση,ο στόχος της παραμονής δεν κατακτήθηκε ποτέ.

Δυστυχώς η πτώση μας στην "νέα Β!Εθνική" ,συνδυάστηκε με ένα τραγικό αγωνιστικό πρόσωπο στον τελευταίο αγώνα μας απέναντι στην πολύ καλή ομάδα των Ιώνων (3-1/25-12,25-18,25-17)

Για άλλη μια φορά χωρίς ιδιαίτερο λόγο,ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και παραμείναμε στα λόγια και τα θέλω, χωρίς να μπούμε ποτέ στο γήπεδο,παρουσιάζοντας ένα θέαμα,που καμία σχέση δεν έχει με τις ατελείωτες ώρες προπονήσεων που δαπανήθηκαν από τον προηγούμενο Απρίλιο.
Όλοι πέρνουμε ότι μας αξίζει και όσο σκληρό και να είναι,η αποτελεσματικότητα και η αγωνστικότητα μας στους τελευταίους 4 αγώνες που κρινόταν η παραμονή,έδειξε ότι δικαίως πέσαμε από την Α2.

Τα ευχολόγια,οι δικαιολογίες και το νεαρό της ηλικίας είναι για όσους δεν έχουν πίστη και πάθος για αυτό που "υπηρετούν" και φοβούνται να αντικρύσουν την πραγματικότητα.

Ο Στάθης Σαραντέας έλεγε πάντα:"ποτέ μην κλαις πάνω από το χυμένο γάλα".

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας,με πίκρα για αυτά που είδαμε φέτος εντός και εκτός γηπέδων,με ελπίδα από το φωτεινό παράδειγμα της Εθνικής μας στις Κορασίδες και με λιγότερα λάθη σε διοικητικό,αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε όλες τις αντιπάλους μας για την άψογη φιλοξενία τους και το καλό κλίμα στις μεταξύ μας αναμετρήσεις.

Καληνύχτα σας.
Φιλικά
Γιώργος Ευσταθίου Σαραντέας»

3 σχόλια

  • Comment Link captain Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 07:33 posted by captain

    μήπως οι παίκτριες που έφυγαν έκαναν τη διαφορά;

  • Comment Link Παναγιωτηs Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 13:07 posted by Παναγιωτηs

    Φίλε κισμετ πρεπει να είσαι ένας απ' αυτούς τους λίγους που παρακολουθούν τις προπονήσεις για το λες αυτό!

  • Comment Link κισμετ Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 16:52 posted by κισμετ

    ...δεν ξερετε οτι παιζει ρολο η ποιοτητα των προπονησεων ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ