1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-11-2017 22:45

«Θρίλερ» στο Λουτράκι με νεύρα και νίκη του ΟΠΕΡ

Με τη νίκη του ΟΠΕΡ με 3-2 σετ επί του Ποσειδώνα στο Λουτράκι ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του Α' ομίλου της Α2 Γυναικών.

Ήταν ένας αγώνας που συμμαδέυτηκε από νεύρα. Στο τρίτο σετ αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή στον ΟΠΕΡ, κ. Μποτονάκης, ενώ στο τέταρτο σετ αποβλήθηκε και η πασαδόρος της κρητικής ομάδας, Βασιλική Σουϊτσμέ.

Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα κρατήθηκαν τα δελτία από τις αθλήτριες Βασιλική Σουϊτσμέ, Σοφία Καλορμάκη και Ειρήνη Τσελάνη για υβριστική συμπεριφορά και χειρονομίες προς τους διαιτητές.

Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος-Κουγιάς

Τα σετ: 2-3 (25-9, 18-25, 25-15, 17-25, 17-19)

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ανδρεόπουλος): Θώδη, Γαϊτάνου, Κωστάμη, Μπαχλάβα, Μιχάλα Μ., Δέδε / Μιχάλα Ορ. (λ), Μπεκιάρη, Πατουχέα.
ΟΠΕΡ (Μενδρινός): Κογεράκη, Σουϊτσμέ, Κλεισιάρη, Καφίρη, Τσελάνη, Λιαδάκη / Βροντάκη (λ), Καλορμάκη, Μπέμπη, Πετρακάκη.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Ποσειδώνας-ΟΠΕΡ 2-3

Ηλιούπολη-Αμαζόνες 1-3,

Αγ. Παρασκευή-Αμαζόνες 0-3,

Ένωση Βύρωνα-Άρτεμις 0-3.

Ρεπό ο Κύδωνας

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚ-γυναίκες: Πρωταθλήτρια Κρήτης με ανατροπή η ΓΕ Ηρακλείου
    Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης στις γυναίκες, αφού επικράτησε στην έδρα της του Ν. ΟΠΕΡ και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών πλέι οφ Β΄εθνικής.
  • Α2 Γυναικών: 'Αλμα παραμονής ο ΟΠΕΡ, νίκη για ΕΟΣ
    Μία ακόμη σημαντική νίκη για την παραμονή του, πέτυχε ο εξαιρετικός ΟΠΕΡ, ο οποίος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών επικράτησε στην Αθήνα του ΑΣ Ηλιούπολης με 1-3 και σε συνδυασμό με το ρεπό του Λουτρακίου, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
  • «Μπαλωθιά» ΟΠΕΡ στις Αμαζόνες με 3-1!
    Η μεγαλύτερη έκπληξη της 14ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 πραγματοποιήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου να λυγίζει με 3-1 σετ τις Αμαζόνες που είναι μία από τις διεκδικήτριες της ανόδου.
  • Άρης Ανδρεόπουλος: «Μας στοίχισε σημαντικά η απουσία της Ελένης Θώδη»
    Τον τραυματισμό-σοκ της Ελένης Θώδη την από την 4η αγωνιστική που της στοίχισε την απώλεια της φετινή σεζόν υποστήριξε ο Άρης Ανδρεόπουλος ως την κυριότερη αιτία της μέτριας πορείας του Ποσειδώνα.

  • Τριήμερο πένθος στο Λουτράκι
    Θλίψη στον Ποσειδώνα Λουτρακίου για τον θάνατο του εμβληματικού και με τεράστια προσφορά πρώην προέδρου Βλάσση Φίλη με τους διοικούντες της ομάδας της Κορίνθου, να ανακοινώνουν τριήμερο πένθος για τον χαμό του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ