1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2017 20:24

Ασταμάτητες οι Αμαζόνες

Ασταμάτητες οι Αμαζόνες στον Α΄ ομιλο της Α2 γυναικών, καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, επικράτησαν 3-0 του ΟΠΕΡ και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Άρτεμις (η ομαδα της Ευρθραίας έχει επικρατήσει στο μεταξύ τους ντέρμπι) με 12 βαθμούς.

Οι παίκτριες του Σπύρου Νικολάκη με πίεση στο σέρβις, αποτελεσματικό μπλοκ και παραγωγική επίθεση κατάφεραν να «λυγίσουν» το μαχητικό σύνολο της Κρήτης με 25-21 και στα τρία σετ και να «κλειδώσουν» το πολύτιμο τρίποντο. Να σημειωθεί ότι με τις Αμαζόνες δεν αγωνίστηκαν για διαφόρους λόγους οι Γκιαούρη, Χαιρετάκη, Τσακούμη.

Την επόμενη αγωνιστική οι Αμαζόνες θα αγωνιστούν στην Ηλιούπολη με τον ΑΣ και ο ΟΠΕΡ έχει δεύτερο εκτός έδρας ματς με το Ποσειδώνα στο Λουτράκι.

Τα σετ: 25-21, 25-21, 25-21

Αμαζόνες: (Νικολάκης) Βαρουδάκη, Μερκούρη, Αγραβάνη, Μεντζελοπούλου, Παπαδέδε, Μάγγελ, Ιωσηφίδη (λ) Νικολάκη, Πολίτη, Κωστοπούλου, Μερσιάδη, Χαριμαδημοπούλου(λ)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ