1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2017 18:58

Χωρίς Μπαχαράκη η Καβάλα

Χωρίς την Κωνσταντίνα Μπαχαράκη που απουσιάζει στην Αμερική, ο ΑΟ Καβάλας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (11/11, 16.00) στην Αλεξανδρούπολη τη γηπεδούχο Νίκη, στο πλαίσιο της Α2 κατηγορίας Γυναικών.

Η Μπαχαράκη δεν αγωνίστηκε επίσης και στο ματς που πέρασε με το ΑΟ Νέας Βύσσας. Για το παιχνίδι που έρχεται με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης αλλά και αυτό που πέρασε με τη Ν. Βύσσα έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Πρωινή, ο προπονητής της Καβάλας Δημήτρης Σιώκης. Είπε αναλυτικά:

«Γίνεται το άνω- κάτω στον όμιλο. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει φαβορί. Η Νίκη έχασε από την Ελπίδα Αμπελοκήπων παρόλο που είχε δείξει στα φιλικά ότι θα είναι το μεγάλο φαβορί. Πιστεύω πάντως ότι συνεχίζει να είναι η πιο δυνατή ομάδα. Πάμε και ότι μπορέσουμε να κάνουμε μέσα από μια καλή εμφάνιση.

Το ματς κλειδί για μας είναι την επόμενη αγωνιστική με τα Γιαννιτσά στην έδρα μας.  Είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους. Αν και όπως είναι η κατηγορία όλες οι ομάδες κάνουν πρωταθλητισμό και προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Εμείς κερδίσαμε τη Νέα Γενιά που κέρδισε το Ναύαρχο Βότση, η Ελπίδα κέρδισε Νίκη Αλεξανδρούπολης και Ναύαρχο Βότση αλλά έχασε από τη Βύσσα.

Με τη Βύσσα κάναμε πολύ καλή προσπάθεια αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Μπορούσαμε να είμαστε εμείς που θα είχαμε κάνει το 2-1. Από το 21 μέχρι το 25 χάσαμε τρια σερβίς. Ηταν ένα σημείο όπου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο  η ψυχολογία, οπότε δεν πήραμε και τον πόντο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Πηγη:Proininews.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ