Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-11-2017 15:06

Πρώτη νίκη με... θρίλερ για τον Ασκληπιό

Έσπασε το ρόδι ο Ασκληπιός στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΣ Νίκαιας και πήρε την πρώτη του νίκη με σκόρ 3-2 ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκεσε περισσότερο από 2 ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.Οι δύο ομάδες δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης μέχρι τώρα και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο καθώς και οι δύο αντίπαλοι ήταν πολύ αγχωμένοι, έγιναν πάρα πολλά λάθη και είχαμε πολλά χαμένα σερβις.
Στο πρώτο σετ ο Ασκληπιός ξεκίνησε πιο δυνατά και πήρε μικρό προβάδισμα το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος κατακτώντας τελικά το σε με 25-22.
Στο δεύτερο ξεκίνησε επίσης καλά και πήρε προβάδισμα 5 πόντων 12-7.Η ομάδα της Νίκαιας όμως αντέδρασε και εκμεταλευόμενη τα λάθη στην υποδοχή και τις κακές επιθετικές επιλογές πολύ εύκολα ισοφάρισε και πέρασε μπροστά με 2 πόντους.Το προβάδισμα το κράτησε μέχρι το τέλος και τελικά πήρε το σετ με 22-25.
Στο τρίτο σετ ο Ασκληπιός ξεκίνησε δυνατά,βελτίωσε την υποδοχή και πήρε από την αρχή προβάδισμα 3-4 πόντων και χωρίς να απειληθεί πήρε τελικά το σετ με 25-20.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Νίκαιας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ασκληπιό και από νωρίς πήρε προβάδισμα 1-4,6-12,10-16 και πήρε τελικά πολύ εύκολα το σετ με 19-25.
Στο ται μπρέικ έσπασαν καρδιές.Η ομάδα της Νίκαιας πήρε προβάδισμα με 1-4,κάπου εκεί ήρθε η αφύπνιση για τον Ασκληπιό και με αντεπίθεση διαρκείας και τρομερή διάθεση ισοφάρισε 4-4 και πήγε στην αλλαγή γηπέδου προηγούμενος με 8-6.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και η Νίκαια πήρε προβάδισμα με 9-10 και 10-13 κι εκεί που φαινόταν ότι θα τέλειωνε το σετ και θα έπαιρνε τον αγώνα ,είχαμε την ολική ανατροπή με τον Ασκληπιό να ισοφαρίζει σε 13-13.

Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική με την Νίκαια να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τα απανωτά σετ μπολ στο 13-14 και 14-15.Οι άμυνες διαδέχονταν η μία την άλλη και το παιχνίδι πήγαινε πόντο -πόντο 16-15,17-16. Η διάθεση για την νίκη ήταν τεράστια κι από τις δύο ομάδες.Τελικά πιο ψύχραιμες και πιο συγκεντρωμένες οι αθλήτριες του Ασκληπιού πήραν το σετ με 19-17 και πανηγύρισαν έξαλλα την πρώτη τους νίκη.

Διαιτητές: Χλωρός Χ., Χαρδαλίδης Ν., Παπαδήμα Μ.

Τα σετ: 3-2 (25-22, 22-25, 25-20, 19-25, 19-17)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα):Βουλγαράκη Κ., Κοτσίρα Δ.(λ), Μπόζιου θ.,Λάιου Χ.,Χατζηχριστοδούλου Α., Παπαθεοδώρου Ε., Γωργίου Μ., Γατσά Ε., Σκέμπι Β., Κωστοπούλου Φ., Χύτα Μ., Τσιούκα Γ., Γεωργάκη Ε., Βράκα Ρ (λ).
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ματίκας):Νικολοπούλου, Κουτσονίκου, Αθανασιάδου, Μπλιάτσιου, Ποπέσκου, Κουτσονίκου, Μπούγαλη, Ζιώγα, Κοσμέτου, Βογιατζή, Χατζηελευθερίου.

Σχετικά άρθρα

  • Από τον Ασκληπιό στη ΜΕΝΤ
    Στην Θεσσαλονίκη και στη ΜΕΝΤ που πρωταγωνιστεί στην Β΄ Εθνική της ΕΠΕΣΘ (όπου πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α2) θα αγωνίζονται απ΄την νέα περίοδο η Γκουτζιούπα Εύα και η Μακράκη Γεωργιάννα του Ασκληπιού.
  • Η Γιάννη στον Ασκληπιό‏
    Μια ακόμη προσθήκη στην ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2. Μέλος της ομάδας θα είναι από την νέα χρονιά η Λαρισαία Γιάννη Βερονίκη που αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού.
  • Με Γεωργοπούλου στην πάσα ο Ασκληπιός
    Στην απόκτηση της Αθηνάς Γεωργοπούλου προχώρησε ο Ασκληπιός ενόψει της συμμετοχής της ομάδας από την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 γυναικών.
  • Καλωσόρισμα από Ασκληπιό και Καλαμπάκα
    Οι προκριματικοί αγώνες της Β΄ και Γ΄ φάσης του  πρωταθλήματος κορασίδων έφτασαν προ των πυλών. Α.Σ. Άρης, Α.Σ. Ελπίς, Π.Ο. Μουδανιών, Ερμής Δράμας, Ε.Α. Λάρισας, Πιερικός Κατερίνης και Ηρακλής Ιωαννίνων «μαζεύτηκαν» στις πόλεις των Τρικάλων και Καλαμπάκας και οι «οικοδεσπότες» τους υποδέχθηκαν με ένα ζεστό καλωσόρισμα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 27 με 30 Απριλίου, με φόντο τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
  • 3 στα 3 για παίδες και Κορασίδες του Ασκληπιού
    Με νίκες όλων των αναπτυξιακών τμημάτων συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις του Ασκληπιού. Τόσο σε επίπεδο κορασίδων όπου η πρώτη φάση του πρωταθλήματος βρίσκεται 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, όσο και σε επίπεδο παίδων, όπου είχαμε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων με τον Ασκληπιό να παίρνει την 1η θέση και την πρόκριση στο final four της ΕΣΠΕΚΕΛ.