1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2013 11:31

«Τρίποντο» γοήτρου για Μέγα Αλέξανδρο

Θεσσαλονίκη. Του Κωνσταντίνου Χρυσίδη:
Νίκησε μετά από καιρό ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών. Σε ένα από τα τελευταία του εντός έδρας παιχνίδια για τη φετινή Α2, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ελασσόνας με 3-1 (25-22, 25-22, 18-25, 25-20).

Ένα αποτέλεσμα που συνιστά ¨μίνι¨ έκπληξη καθώς η διαφορά ποιότητας, υπάρχει και βαθμολογικά, ενώ η μακεδονική ομάδα έχει υποβιβαστεί ουσιαστικά στην κατώτερη κατηγορία. Ήταν ένας αγώνας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο μονομάχους. Αφ’ ενός τα Γιαννιτσά που, όπως προείπαμε, δεν τα κατάφεραν στον φετινό μαραθώνιο και αφ’ ετέρου η Ελασσόνα που για άλλη μια χρονιά εξασφάλισε εύκολα και γρήγορα την παραμονή της. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθώς τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει σωστές επιλογές στις κρίσιμες επιθέσεις, παίρνοντας τους καθοριστικούς πόντους. Με βελτίωση σε υποδοχή και επίθεση, τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου, κατόρθωσαν να μειώσουν το σκορ, σχετικά εύκολα, με 18-25 στο τρίτο σετ. Παρόλα αυτά δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή και έχασαν το τέταρτο σετ, απέναντι σε μια ψυχομένη ομάδα που έπαιξε για τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο να την παρακολουθήσει και την τιμή των όπλων. Μια δίκαιη νίκη για τον Μέγα, η 5η στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Δαλκιράνης-Λιοτόπουλος

Τα σετ:
3-1 (25-22, 25-22, 18-25, 25-20)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τζούρος): Κωφίδου, Χατζηβασιλείου, Μιχαηλίδου, Μηνασίδου, Βούτου, Τόζογλου / Καβάλη (λ), Τσαβδάρη, Καραφωτάκη

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Πλιάκα, Λίτσιου, Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Μπούσια Χ / Ζιάκου (λ), Γκαραβέλη, Παναγιώτου, Πέτσα

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 07:39 posted by ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

    Η ομάδα στην Φωτογραφία δεν είναι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ