1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-10-2017 01:52

Εύκολα η Άρτεμις τον Μεσσηνιακό

Ανώτερη η Άρτεμις Κορυδαλλού επικράτησε 3-0 του μέτριου Μεσσηνιακού στην πρεμιέρα του Ά ομίλου της Α2 γυναικών και έδειξε ότι θα είναι από τα φαβορί ανόδου της κατηγορίας.
Με «μαέστρο» την Αρετή Τέζα, εκπληκτικές στο σέρβις τις Ευθυμιοπούλου, Καλλή και εξαιρετική την Αποστολάκη, η Άρτεμις πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-10, 25-16.
Στο τρίτο ο Μεσσηνιακός βελτιώθηκε στην υποδοχή, ανέβασε την απόδοση του και με αποτελεσματική επίθεση από τις Σουρή, Χάσκου, Σκλήρη, Ραμούνδνου, κατάφερε να κοντράρει την ομάδα του Κορυδαλλού και να πάει το σετ, πόντο πόντο μέχρι το 17-17.

Εκεί πιο ψύχραιμες οι παίκτριες του Γιώργου Σαραντέα, με λιγότερα λάθη και πίεση στο σέρβις κατάφεραν με σερί 7-3 να επικρατήσουν με 25-20 και να «κλειδώσουν» τη νίκη με 3-0.
Τα σετ 3-0 (25-10, 25-16, 25-20)

ΑΡΤΕΜΙΣ(Σαραντέας) Τέζα, Καλλή, Κασδοβασίλη, Τσελεπή, Ευθυμιοπούλου, Αποστολάκη/ Κακουράτου (λιμπερο)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σουρή, Πασσιά, Χάσκου, Σκλήρη, Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου/ Παυλέα (λ), Χειλαδάκη, Ζερδεβά, Μπαξιβανάκη Φωτεινάκη, Ζερίτη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ