Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-04-2013 12:23

Ο Πανιώνιος πήγε θέατρο

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχε η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου. Οι κορίτσια πήγαν στο θέατρο για να δουν τον Νεοσμυρνιώτη ηθοποιό, Αντώνη Κρόμπα. Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση του συλλόγου θέληση να αποφορτίσει τις αθλήτριες ενόψει του αγώνα με τη Λαμία στο Χαλκιοπούλειο. Τέλος η ομάδα είχε την ευκαιρία να τα πει με τον ηθοποιό, με τον οποίο συνομίλησε μετά το τέλος της παράστασης.

Σχετικά άρθρα

9 σχόλια

  • Comment Link paul Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 21:08 posted by paul

    Τη γηραλέα παίκτρια του Πανιωνίου, που έβριζε χυδαία τη 13άχρονη αθλήτρια της Λαμίας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, η τέχνη την μάρανε...

  • Comment Link opa Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 20:35 posted by opa

    Πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι την υπεράσπιση του Πανιωνίου αναλαμβάνουν οι Χιώτες...

  • Comment Link dhm Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 19:42 posted by dhm

    Αντιπαθέστατε και ανιστόρητε think before talk,η Λαμία κέρδισε όλους τους βαθμούς της σε αγώνες με ανταγωνίστριες και μόνο ομάδες, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Κι επειδή το γύρισες στις παροιμίες, θα σου πω μια Ρουμελιώτικη: Όσα κάνει η γίδα στο πουρνάρι, τα βρίσκει στο τομάρι.Υπάρχει Θεός και βλέπει!

  • Comment Link think before talk Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 18:27 posted by think before talk

    καλο θα ηταν εκει στη λαμια να κανετε τη δικη σας αυτοκριτικη. τιποτα αλλο. τα περισσοτερα παιχνιδια σας ηταν αιμα και αμμος. τι περιμενατε? απλα αποδειξατε ολες αυτες τις μερες με τις γελοιοτητες σας οτι σας αξιζει που πεφτετε. δεν ειναι στραβος ο γυαλος στραβα αρμενιζετε.

  • Comment Link fval Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 18:15 posted by fval

    Δεν ξέρω αν πρόκειται για αυτοκριτική, πάντως σίγουρα βρέθηκαν στο φυσικό τους χώρο