1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2013 16:36

Κρίνεται η κατηγορία. ΓΣ Λαμία-Πανιώνιος το Σάββατο στο Χαλκιοπούλειο

Κρίνεται η κατηγορία. ΓΣ Λαμία-Πανιώνιος το Σάββατο στο Χαλκιοπούλειο ©lamiavolley.gr
Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δίνουν το Σάββατο (6/4) κόντρα στον Πανιώνιο, οι γυναίκες του ΓΣ Λαμία, στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ο αγώνας αυτός αποτελεί και την τελευταία τους ευκαιρία να κατακτήσουν βαθμούς, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία, αφού ο επόμενος αγώνας, εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια ομάδα του Πανναξιακού, δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιτυχίας.

 

Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη δηλώνουν πανέτοιμα για την κρίσιμη αναμέτρηση και αποφασισμένα να δώσουν τα πάντα για τη νίκη, ώστε να μη χαθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Σ΄αυτή τους τη δύσκολη προσπάθεια, έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, από την ολόθερμη συμπαράσταση του φιλάθλου κόσμου της Λαμίας και των γύρω περιοχών, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο Χαλκιοπούλειο και να εμψυχώσει την ομάδα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:30, με γενική είσοδο 3 ευρώ και δε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Την ίδια μέρα και ώρα διεξάγονται και οι άλλοι δύο αγώνες ( ΖΑΟΝ-Ακρίτας & Νηρέας-Ένωση Βύρωνα ), που θα κρίνουν ποια ομάδα θα ακολουθήσει το δρόμο προς την τοπική κατηγορία.

Πηγή: lamiavolley.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ