1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 17:24

Στον Εύοσμο για τη νίκη

Συνέχεια στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Ελασσόνας, όπου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και τον 3ο όμιλο, αντιμετωπίζει τον Αίαντα Εύοσμου.

 

Πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ, με παρουσία στην Α1 γυναικών, με πανελλήνια πρωταθλήματα στις αναπτυξιακές κατηγορίες και με μεγάλες φιλοδοξίες στη φετινή Α2 εθνική κατηγορία καθώς, διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ, ικανό να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο.

Για την ομάδα της Ελασσόνας η προετοιμασία κύλησε ομαλά και έπειτα από τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας που ταλάνισαν την προηγούμενη εβδομάδα  η ομάδα  βρήκε την ηρεμία της, οι αθλήτριες δούλεψαν με σκοπό να ταξιδέψουν για κάτι καλό στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τις Κατσαρέ και Τζιούργκανου, που λόγω μαθητικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την ομάδα, οι υπόλοιπες παίκτριες είναι στη διάθεση του Βάιου Παναγιώτου και η αποστολή για τον Εύοσμο θα είναι εκτός απροόπτου η εξής:
Μπούσια Χ.
Μπούσια Σ.
Πλιάκα
Ζιάκου
Παναγιώτου
Δίρβα
Λίτσιου
Παπαιωάννου
Κασσελούρη
Παπακώστα
Πέτσα
Παπαδοπούλου
Ράνια 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ