Εκτυπώστε τη σελίδα
31-03-2013 01:36

Οι Ίωνες τη νίκη, ο Αστέρας την ένσταση με τη βοήθεια των οπαδών

«Φωτιά» πήρε το ντέρμπι του Β΄ ομίλου για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών ανάμεσα στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και τους Ίωνες, το οποίο κέρδισαν οι φιλοξενούμενες με 3-2 σετ και συνεχίζουν τη μάχη με τον Πορφύρα για τον τίτλο στον Β΄ όμιλο. Οι δύο ομάδες είχαν μεταπτώσεις στην απόδοση τους, αλλά τελικά η ομάδα του Δήμου Κυριαζή πήρε τη νίκη με καλύτερο σερβίς και πιο σταθερή υποδοχή στα κρίσιμα σημεία. Πριν την έναρξη του αγώνα, η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ζήτησε να κάνει ένσταση για κακή συμμετοχή της αθλήτριας των Ιώνων, Ευδοξίας Αργυρούπολου, επειδή όπως υποστήριζε διατηρεί δελτίο και σε ομάδα της Αγγλίας, τη Polonia London.

Ο διαιτητές της αναμέτρησης (Μαρκάτσας, Τσάκας) αρχικά δεν τοn δέχθηκαν και διέταξαν την έναρξη του αγώνα. Στο τέλος κι ενώ οι Ίωνες επικράτησαν στο τάι μπρέικ, φίλαθλοι και παράγοντες του Αστέρα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησαν από το διαιτητή της αναμέτρησης να καταγράψει την ένσταση όπως και έγινε...

Όπως υποστηρίζει η ομάδα του Αγ. Δημητρίου, για το θέμα έχει ενημερωθεί και η ΕΟΠΕ από τις 23 Μαρτίου και έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασίες, σε συνεννόηση με τη CEV και την FIVB, προκειμένου να επαληθευτεί η καταγγελία για το διπλό δελτίο της Αργυροπούλου.

Από την πλευρά της η διοίκηση των Ιώνων υποστηρίζει πως έχει καθ΄ όλα νόμιμα στην κατοχή της το δελτίο της αθλήτριας και δεν φέρει ευθύνη.

Πλέον, το μπαλάκι, πέφτει στην ΕΟΠΕ η οποία καλείται να διαλευκάνει την υπόθεση και να επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις σε περίπτωση που αποδειχθεί πως η αθλήτρια έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

1 σχόλιο

  • Comment Link Anti-enstasi Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 02:09 posted by Anti-enstasi

    Με ενστασεις,λασπη,ανακριβειες και ολα τα συναφη,κανεις δεν καταφερε κατι σημαντικο.

    Με πεισμα,προσπαθεια,προπονηση,δουλεια και ολα τα συναφη μπορεις να κατακτησεις αρκετα.

    Οπως και αν καταληξει το θεμα της ενστασης,κατα 99% οι Ιωνες θα ειναι η πρωταθλητρια ομαδα στον Β'ομιλο της Α'2 φετος.

    Για ολους τους αλλους,λιγο ξυδι και μπολικη δουλεια.

    Καλημερα!